Bavnehøjvej 9, 7850 Stoholm Jyll

7850 bavnehojvej 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gennemgribende renoveret ejendom med solceller

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/4 – klik på billede –

Denne villa her er flot istandsat hele vejen igennem fra 2019 og frem. Man har solceller, eget vandværk, pillefyr og desuden offentlig kloakering. Huset er ombygget af håndværkere og fremstår indflytningsklart. Materialerne er valgt i tidløst design.

Du finder denne dejlige ejendom på landet i ugenerede omgivelser og beliggende med kort køreafstand til flere byer. Her er ca. 3 minutters kørsel til Stoholm, som er den nærmeste større by og hvor du kan finde alt, hvad man behøver. Der er både flere dagligvarebutikker samt et stort udbud af fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud. I byen er der også pasningsmuligheder, skole, lægehus, tandlæge og apotek. Og med kort afstand til skønne naturoplevelser.
Ydermere er der fra ejendommen under et kvarters kørsel til Skive og ca. en halv time til Viborg. Kort sagt er man på landet, men tæt på alt.

I boligen er der indgang ved bryggerset, hvor der er god plads til både garderobe og fodtøj til hele den store familie. Desuden med vaskefaciliteter og indbygget skabsplads. Fra bryggerset er der videre forbindelse til stort og flot køkken-alrum i lys og moderne stil. Alrummet fungerer som samlingspunktet i huset, hvor der er god plads til, at hele familien kan samles til sjov og hygge. Der er 2 stuer med dejlig udsigt til haven og de åbne marker. Disse stuer ligger også i sammenhæng og åben forbindelse til alrummet. I stueplan er der også badeværelse og soveværelse med udgang til terrasse. Fra alrummet er der flot trappe, som leder til husets 1. sal. Her er der lavet en stor flot åbning, som giver et skønt lysindfald. Reposset fungerer som fordelingsgang til 3 værelser og stort badeværelse. Det ene værelse kan nemt laves til 2 værelser.

Til denne herlighed er der åbne marker omkring og ejendommens jorde er lige ved huset. Der er en del udbygninger, som skal renoveres eller væltes efter hvilket behov man har.

Har det vagt din interesse, så kontakt os gerne for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bavnehøjvej 9 , 7850 Stoholm Jyll2.495.000 kr.9.631 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.471 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 238 ㎡Grund: 39904 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1960Sidste tilstandrapport er fra: 2022-03-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x