Brattingsborgvej 5, 8305 Samsø

8305 brattingsborgvej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stort renoveret landbyhus med masser af plads.

Renoveret landsbyhus i udkanten af Kolby med udsigt til marker. Fra huset er der ca. 2 km til stranden imod øst, ca. 3 km til Brattingsborg skov og ca. 4,5 km til hovedbyen Tranebjerg, hvor der er indkøbsmuligheder, biograf, akutklinik, skole m.v. I Kolby ligger Camping og feriecenter Samsø, hvor der er restaurant, minigolf, fodboldgolf, bowlingbane og masser af aktiviteter for alle aldre.
Huset er indrettet med stor stue, med plads til langbord og tv-afdeling for sig, der er åben adgang til køkken med god skabsplads. Fra stuen er der adgang til mindre entré med toilet og til stort soveværelse med dobbeltseng og tilhørende rum med plads til køjeseng, kontorplads eller walk in closet, samt badeværelse med separat bruseniche og badekar. Derudover byder stueplan på værelse, baggang med håndvask og vaskemaskine og disponibelt rum med bruseniche og her er indedelen til varmepumpen – luft til vand, der er huset varmekilde. 1. sal er med repos, to værelser, begge med dobbeltsenge og et seperat toilet. Der er gulvvarme i dele af huset i stueplan, bl.a. køkken, stue og badeværelse.
På grunden er der stort orangeri med masser af plads og her er der støbt gulv og troldtektloft som giver en god akustik i det store åbne rum. Fra orangeri er der udgang til sydvendt terrasse, hvor der kan nydes mange solskinstimer. Den store have er med åben imod markerne øst og med ældre træer og græsplæne. Sælger har plantet bøgehæk omkring stor parkeringsplads med granitskærver og fiberdug. Derudover er der udhus på grunden, der bliver brugt til opbevaring.
Huset sælges uden indbo, vildmarksbad, havetraktor og havemøbler. Ejendommen udlejes gennem bureau og man skal respektere de aftalte udlejninger. Kontakt mægler for mere information. Ejendommen kan lovligt anvendes til fritidsbolig efter Planlovens regler. Ejendommen er beliggende udenfor landsbyafgræsningen og kan ikke udstykkes….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Brattingsborgvej 5 , 8305 Samsø1.750.000 kr.9.333 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.629 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 166 ㎡Grund: 1995 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1870Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x