Gl. Landevej 6, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende murermestervilla med masser af plads

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/5 – klik på billede –

Gl. Landevej 6 i Birkelse er en charmerende murermestervilla, som byder på masser af plads og lys. I stueplan finder du en kæmpe entré og et køkken/alrum, hvor der er rig mulighed for at samles om madlavningen og hygge sig. Derudover er der et renoveret badeværelse fra 2015, som er lækkert indrettet med moderne lyst inventar.

På førstesalen venter der dig 3 hyggelige værelser og et repos, som er badet i lys fra de store vinduer. Her er der rig mulighed for at skabe et hjemligt og personligt rum.

I kælderen får du adgang til et vaskerum, et værksted og et disponibelt rum, som giver dig masser af ekstra opbevaringsplads og mulighed for at udføre diverse projekter.

Huset fremstår flot pudset og hvidmalet på husets facade, hvilket giver en smuk og indbydende stil. Samlet set er dette en fantastisk bolig, som byder på masser af potentiale og plads til at skabe dit eget hjem. Taget er cement tagsten af mærket Monier Protector og det er lagt i 2017 da huset også fik nyt undertag.

Birkelse er en hyggelig by med rigtig godt lokalt fællesskab. Byen har sin egen Dagli’Brugs, dagpleje, plejecenter, skole og ydermere er der to børnehaver.

Fra huset er der kort afstand til Aabybro – en hyggelig by med storbymanerer og veludviklet café- og kulturliv, gode indkøbsmuligheder og velfungerende skole- og pasningsmuligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Landevej 6 , 9440 Aabybro995.000 kr.7.184 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.189 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 111 ㎡Grund: 747 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1955