Skovvej 2A, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt ejendom med et væld af muligheder!

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/4 – klik på billede –

Her på Skovvej 2A får du alle muligheder for at starte din egen lille virksomhed. Det kan være du er håndværker, og har brug for lagerplads, det kan være, at du vil starte din egen lille butik. Ja, der er i hvert fald god plads til dette i de rummelige og anvendelige udhuse. Det kan selvfølgelig også være, at du bare har en pladskrævende hobby, eller blot kan lide at have god plads.

Selve boligdelen er også velholdt og rummer i stueplan et godt stort bryggers med plads til skoletasker, flyverdragter og her er også plads til vaskesøjlen. I stueplan er der også et pænt og lyst køkken med spiseplads og så er der 2 værelser samt et nydeligt, renoveret badeværelse. Fra køkkenet er der trappe op til 1. salen, hvor du finder en rigtig dejlig stue samt yderligere 2 værelser og et kontor. Der er også toilet på 1. salen, så du ikke behøver at tage trappen ned, hvis du skal op om natten.

De anvendelige udhuse består bl.a. af en tidligere butik, lagerplads og værksted. Der er også en carport, så din bil kan holde i tørvejr, ligesom der er god overdækket terrasse.

Haven er et kapitel for sig, den er virkelig skøn og ligger op mod skoven. Det er en ren oase af hygge!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovvej 2A , 8370 Hadsten2.398.000 kr.12.062 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.526 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 151 ㎡Grund: 1220 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910