Almtoftvej 40, 8620 Kjellerup

8620 almtoftvej 40 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot rødstensvilla med masser af charme

Velkommen til Almtoftvej 40 i Kjellerup, hvor du finder et charmerende og indbydende ældre hus opført i år 1925 i indflytningsklar stand. Med en ideel beliggenhed tæt på idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder og skole i Kjellerup, er dette den perfekte bolig til køberen der gerne vil kunne flytte ind i boligen som den er og have nem adgang til byens muligheder.
Dette skønne hus er klar til at blive taget i brug med det samme, da det er blevet grundigt renoveret og moderniseret. Den velholdte facade i en klassisk stil byder dig velkommen indenfor til et varmt og indbydende hjem.
Stue planen byder på en rummelig stue med godt lysindfald fra vinduerne, der giver masser af naturligt lys og en smuk udsigt over haven. Spisepladsen ligger i åben forbindelse med køkkenet, så der er tale om et rigtigt køkken alrum og et perfekt sted til hyggelige middage med familie og venner. Køkkenet er rummeligt og funktionelt med gode hvidevarer og masser af skuffer og skabsplads.
Huset har 2 soveværelser på første sal samt repos. Husets badeværelse finder du i stueetagen også dette rum fremstår nydeligt og med bruser og gulvvarme er det et funktionelt badeværelse.
I stueetagen finder du yderligere et bryggers, hvor der er god plads til vaskemaskine og tørretumbler og yderligere er der fra stuen adgang til det store trapperum hvor du finder trappen til 1. salen. Rummet her kan evt. bruges som et kontor eller opbevaringsrum med skabe.
Haven er velplejet og rummer masser af plads til leg og afslapning. Der er også et udhus med plads til et mindre hobbyværksted.
Beliggenheden på Almtoftvej 40 i Kjellerup er ideel, da det er tæt på idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder og skolen. Du kan nyde den rolige og fredelige beliggenhed, samtidig med at du har alle de bekvemmeligheder, du har brug for lige ved hånden.
Dette charmerende hus er et hjem med god plads og en fantastisk beliggenhed. Kontakt os i dag for at planlægge en fremvisning og oplev dette fantastiske hjem på Almtoftvej 40 i Kjellerup….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Almtoftvej 40 , 8620 Kjellerup945.000 kr.7.386 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.251 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 127 ㎡Grund: 620 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1925Sidste tilstandrapport er fra: 2022-05-24 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x