Degnevangen 8, 7700 Thisted

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Moderniseret og med super beliggenhed

Det smukke hus ligger på en rolig og blind stikvej i Thisted, med en absolut betagende udsigt over det skinnende vand i Limfjorden. Tag skoene på, og ganske få minutter senere står du med fødderne i Limfjordens vuggende bølger på det nyanlagte Søbad. Glæd dig desuden til at opleve måneskinnet over fjorden – den kan ikke beskrives med ord, men skal opleves med et glas i hånden.
Fra både stueplan og første sal åbner store vinduer i boligen op for den fantastiske udsigt, og lader det naturlige lys strømme ind i rummene. Huset er indrettet i en moderne og stilfuld stil, og er i en super stand med alt hvad hjertet kan begære.
Køkkenet og alrummet er hjertet i huset, og tilbyder masser af plads til madlavning og hygge. Det åbne rum er fyldt med naturligt lys og har direkte adgang til en stor terrasse, hvorfra man kan nyde den betagende udsigt over Limfjorden.
På kælderniveauet finder man blandt andet to rummelige værelser med eget badeværelse, hvilket giver ekstra privatliv til gæster eller børn. Badeværelserne er moderne indrettet, og er med gulvvarme og brusenicher.
Husets lysindfald er i særdeleshed bemærkelsesværdigt, og giver en behagelig og afslappende atmosfære i alle rum. Det smukke lys filtrerer ind gennem vinduerne og giver en følelse af ro og hygge.
Med til huset hører en stor carport, så bilen kan stå overdækket i de regnfulde nætter.
Alt i alt er dette hus en drømmebolig for alle, der søger en fredelig og smuk beliggenhed tæt på naturen. Det er et rummeligt og moderne indrettet hjem, der er perfekt til afslapning og hygge….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Degnevangen 8 , 7700 Thisted3.250.000 kr.19.106 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.827 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 140 ㎡Grund: 547 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1947