Fiskervej 2, 9240 Nibe

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fantastisk ejendom i Skønne Sebbersund.

Vil du ud på en stille sidevej, med kort afstand til fjorden, med gode terrasser og et stort værksted, så har du muligheden her.
Hus og værksted er koblet sammen af en god overdækning, så der er kun få skridt imellem dem, overdækningen fortsætter helt ud over den østvendte terrasse som også har et stort fritliggende areal, der er en flot nyere terrasse på vestsiden med mulighed for at lave skygge på de helt varme dage.
Huset er indrettet med bryggers, adgang til flot badeværelse med brus, husets centrum er er flot køkken/alrum med spiseplads og adgang til 1.sal. Køkkenet er meget pænt og velholdt.
Der er stor dobbelt stue (evt. mulighed for et værelse) og entre med vinduer, på 1.salen er der 2 store værelser og en repos.
Værkstedsdelen er en perle for den som ønsker plads til at boltre sig på, den ene del har masser af værksteds- og opmagasineringsplads, den anden del er højloftet og bred, med fjernbetjent port, udenfor er der carport.
Ejendommen er opvarmet med nyere varmepumpe.
Alt i alt et skønt hus i skønne, rolige omgivelser – som du kommer til at nyde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fiskervej 2 , 9240 Nibe645.000 kr.5.907 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.527 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 91 ㎡Grund: 670 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1897