Nykøbingvej 33, 4460 Snertinge

4460 nykobingvej 33 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Her kan jeres børn trygt cykle i skole af stisystem

Snertinge er en hyggelig lille landsby med gode stisystemer rundt i området og smuk kuperet natur og byens gadekær. Derudover er der indkøbsmuligheder i form af brugs, tankstation, grillbar, børnehave, kommuneskole med bh-kl til og med 9 kl. samt sfo-ordning.
Ca. 5 km. til Naturreservatet Vesterlyng som har en af Danmarks bedste badestrande, samt Havnsø med stor lystbådehavn, samt færgeforbindelser til øerne Sejerø og Nekselø. Byen har ligeledes gode transportmuligheder til Holbæk, Kalundborg og Jyderup, hvor der ligeledes er togforbindelser til København.
Ejendommen indeholder: Entré, bryggers med brusebad, nydeligt køkkenalrum med hvidt køkken og udgang til vestvendt fliseterrasse, badeværelse med pæne neutrale klinker, 2 stuer en-suite hvoraf den ene har brændeovn samt et soveværelse. På 1. salen finder I 3 gode soveværelser og et repos.
Udendørs får I en stor flisebelagt indkørsel med plads til flere biler, der munder ud i den vestvendte fliseterrasse bag huset. Her får I også en dejlig baghave med græsplæne. Her er selvfølgelig også et skur til jeres haveredskaber….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nykøbingvej 33 , 4460 Snertinge950.000 kr.6.205 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.745 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 150 ㎡Grund: 758 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1927

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x