Rugmarken 47, 8520 Lystrup

8520 rugmarken 47 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig familievilla på rolig villavej

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/7 – klik på billede –

Ejendommen:
Denne store og rummelige 2-plansvilla byder på 184 boligkvadratmeter med en fantastisk planløsning. Hertil får man en masse gode værelser, et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen med udgang til stor sydvendt terrasse og meget mere.

Boligen er placeret rigtig fint på grunden, således man har muligheden for at nyde solen dagen lang på terrasserne, og man har en fantastisk have, som er let at vedligeholde, men med god plads til en fodboldbane og leg.

Til boligen er der en stor dobbeltcarport, som allerede er klargjort til ladestander til el-bilerne. Alle termostater i boligen er blevet udskiftet med trådløse Danfoss termostater, således varmeforbruget i boligen effektiviseres samt at temperaturen kan fjernstyres. Yderligere er der et isoleret skur med god plads til opbevaring med en tilbygget overdækning, hvor man blandt andet kan opbevare sin motorcykel, dæk, cykler, barnevogne mm.

Via stisystemerne for enden af villavejen, er der sikker transport til Lystrup Skole, idrætsfaciliteter, indkøb mm.

Indretningen:
Boligen byder på hele fem værelser, to badeværelser, køkken-alrum i åben forbindelse med en stor stue, hvor der er udgang til haven og boligens syd- og vestvendte terrasser. Boligens rum er generelt åbne og lyse grundet de store vinduespartier.

Stueetagen består af det store køkken-alrum i forbindelse med stuen, et bryggers, et soveværelse og et badeværelse. Køkken-alrummet og stuen er uden tvivl de primære rum i boligen, eftersom de er rummelige og lyse, og de har udgang til haven og terrasserne.

Bryggerset er praktisk med god opbevaringsplads, god bordplads, egen vask samt vaske- og tørrefaciliteter.
På 1. salen har man fire gode værelser, hvoraf det største af værelserne har walk-in-closet og udgang til den store overdækkede altan.

Såfremt man ønsker at lave en forældre- og børneafdeling, kan boligens 1. sal benyttes som børneafdeling med eget bad og toilet til, hvor forældresoveværelse kan etableres i værelset i stueetagen med badeværelse lige overfor. Boligen kan derved rumme hele familien og kan indrettes på mange forskellige måder afhængigt af behovet.

Området:
Lystrup er en by med et godt lokalsamfund, og byen byder blandt andet på gode indkøbsmuligheder og forskellige sportsaktiviteter. Derudover er I tæt på skoler, institutioner, offentlig transport, som er 10 minutters cykeltur væk, samt motorvejsnettet. Rugmarken er et område med mange børnefamilier, grønne områder og legepladser, og det nye idrætsanlæg ved Indelukket ligger i kort afstand fra ejendommen.

Ring til EDC AROS allerede i dag og bestil en fremvisning på tlf. 87 43 42 41 eller gå ind på edc.dk og se mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rugmarken 47, 8520 Lystrup3.999.000 kr.22.619 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.538 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 184 ㎡Grund: 819 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1976

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x