Hulvejen 15, 2680 Solrød Strand

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stor grund i Hulvejen nær stranden

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/5 – klik på billede –

Velkommen til Hulvejen 15 i måske et af de mest eftertragtede strandside kvarterer i Solrød. Hulvejen er kendt for de store kuperede grunde hvor dyrene kan færdes frit, da der blot er levende hegn mellem grundene. Denne villa ligger ligeledes på en kuperet grund, hvor carporten er beliggende i bunden af grunden og så går man op til boligen. Huset blev opført i 1976 og er på 159 m² og har en fantastisk placering, med kort afstand til Kystens smukkeste strand og der er gåafstand til den fredede “Trylleskoven”.
Huset er indrettet med en adskilt forældre- og børneafdeling med i alt 4 værelser, hvilket gør boligen ideel til en stor familie.
Fra entreen kommer man til et dejligt spisekøkken med spisestue og der er mulighed for at lave et stort køkken/alrum. Opholdsstuen, som er sænket med et enkelt trin, er stor og imødekommende med en hyggelig pejseindsats samt udgang til den skønne have på 1100 m² med dejlige terrasser og masser af plads til børn og voksne at lege og slappe af i. Børneafdelingen rummer 2 store værelser, et mindre værelse samt stort flisebadeværelse med brus og badekar. Seperat soveværelse med indbyggede skabe samt badeværelse med brus. Desuden bryggers.
Området er som sagt utroligt attraktivt og byder på en fantastisk beliggenhed på strandsiden i Solrød. Med kort afstand til både strand og skov er det nemt at nyde naturen og de smukke omgivelser året rundt. Derudover er der gode indkøbsmuligheder og offentlig transport i nærheden, så du kan nemt komme rundt og opleve alt, hvad Solrød har at tilbyde…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hulvejen 15 , 2680 Solrød Strand6.495.000 kr.38.535 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.455 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 159 ㎡Grund: 1100 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1976