Solgårdsvænget 22, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Det skønneste hus i Voldum!

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/5 – klik på billede –

Nu kan du blive ejer af et helt fantastisk træhus. Her er virkelig bare skønt og lyst, og der er tænkt på rigtig mange gode løsninger både ude inde.

Starter vi inde, så finder du det skønneste, store køkken-alrum. Her er en stor karnap, hvorfra lyset bare vælter ind. Dette rum er helt sikkert hele husets samlingspunkt, hvor der er fin plads til, at du kan invitere hele den pukkelryggede til en god frokost. Fra såvel køkkenet som fra den hyggelige stue er der udgang til havens terrasse og pool-område. I stueplan finder du endvidere et værelse, entre, bryggers og badeværelse. Der er gulvvarme i hele stueplanet. På 1. sal finder du endnu en stue med udgang til hyggelig balkon. Fra stuen har du en rigtig dejlig udsigt ud over marker, hvor sælger flere gange ser både rådyr, fasaner og harer. Derudover byder 1. salen på 3 gode værelser, hvoraf det ene er med walk-in. Der er også et badeværelse, hvor der er både brusebad og spa.

Foran huset er der det mest fantastiske område med flot fliselægning, overdækning med terrassevarmere, og ikke mindst en rigtig fin pool med mange lækre detaljer som højtalere og spa-funtion. Du vil helt sikkert komme til at bruge rigtig mange timer her, for ikke at snakke om dine børn. På den anden side af boligen er der en regulær græsplæne med plads til boldspil og trampolin.

Du får også en god overdækning til cykler og en dobbelt carport med godt stort og isoleret redskabsrum i enden.

Vi befinder os i et lukket vænge med mange børnefamilier og tæt på legeplads og en fin lille sø. Der er kort afstand til byens skole og hal. I byen er der også en lille købmand samt pizzaria. Byen er i øvrigt også kendt for sit gode sammenhold. Du kan læse meget mere om Voldum på deres egen hjemmeside: Voldumnet.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solgårdsvænget 22 , 8370 Hadsten2.598.000 kr.14.393 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.850 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 181 ㎡Grund: 1052 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2007