Mirabellevej 3, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skønneste villa på fantastisk beliggenhed i Aabybro!

Har du lyst til at bo i et af Aabybros mest rolige steder, hvor børnene trygt kan færdes ude, legekammerater er lige om hjørnet og der er nemt til skole?
Velkommen på Mirabellevej 3, en skøn velindrettet villa på lukket vej i Aabybro. Huset er moderniseret, og klar til en ny familie.
Huset fremstår meget flot og velholdt med vinduer fra 2007, tag fra 2011 og køkken fra 2021. Her er garage og godt udhus.

Du kommer ind i den flotteste lyse entre, men god plads til overtøj og tasker. Videre ind i huset fordelingsgang som byder dig ind, til husets helt store hjerterum. Et fantastisk åbent køkken/alrum og stue hvor der virkelig er plads til gode stunder med familien.
Huset byder på 4 værelser samt badeværelse. Det er det perfekte hus til familien, et hus hvor børnene kan vokse trykt op på lukket villavej.

Udenfor byder på en god lukket have, her er privatliv og plads til både trampolin og legehus. Stor terrasse med udgang fra stuen.

Beliggenheden er fantastisk her i Aabybro, hvor børnene har meget, meget nemt til skole, ligesom her er en kæmpe stor og meget populær offentlig legeplads lige ved skolen, som er et hit hos de mindste og deres legesyge forældre.

I bor ligeledes tæt ved DGI Huset, hvor der udbydes et væld af sportsfaciliteter til både børn og voksne. Beliggenheden god i forhold er der mulighed at benytte de gode busforbindelser nær boligen til både Aalborg og Løkken, Blokhus og Fårup Sommerland. Det tager også kun cirka 20 minutter at køre til Aalborg i bil….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mirabellevej 3 , 9440 Aabybro2.445.000 kr.15.450 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.999 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 152 ㎡Grund: 1060 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1964