Lombardigade 5 4-th, 2300 København S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Super beliggenhed øverst i ejendommen på 4. sal med stor altan og i et roligt område!

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/5 – klik på billede –

Leder du efter en lejlighed hvor du kan sætte dit eget præg, men hvor rammerne er på plads? KIG HER! Vi er nemlig så heldige at kunne præsentere denne 4-værelses lejlighed på 89 kvm. beliggende øverst i ejendommen på 4. sal i Lombardigade. Lejligheden er i dag indrettet med fordelingsgang der giver adgang til alle lejlighedens rum – først og fremmest et mindre badeværelse, dernæst et ældre køkken og som det næste lejlighedens mindste værelse, hvor man finder udgangen til den store dejlige altan. Man kunne oplagt overveje at vælte væggen mellem køkken og værelse og lave et skønt køkken-alrum med udgang til altanen! Altanen har en fantastisk størrelse på lidt over seks kvadratmeter – et sjældent syn og et nærmest ekstra rum i sommerhalvåret. Den måler 150 cm x 411 cm. Derudover byder lejligheden på stort dejligt soveværelse, som dog i dag er indrettet til ungdomsværelse og sidst, men bestemt ikke mindst, den store smukke stue med hele 3 vinduespartier. Stuen er oprindelig to stuer/værelser, hvilket også kan ses på billederne. Man kan derfor oplagt dele stuen op igen, hvis man fx ønsker et ekstra værelse eller drømmer om stue ensuite. Stuen har flot stuk, højt til loftet og flotte plankegulve, hvilket de to værelser også har. Hele lejligheden har et fantastisk lysindfald og især i stuen (mod syd) vælter solen ind af de store vinduer hele dagen.
Lejligheden er beliggende i en hyggelig og rolig sidegade til Amagerbrogade. Her er man tæt på alt fra dagligvareindkøb til caféer, restauranter og specialforretninger. På Amagerbrogade er der gode busforbindelser til City, der også kan nås på cyklen på et kvarters tid. Man kan også benytte metroen på Amagerbro eller ved Lergravsparken – herfra er der fem minutter til Kongens Nytorv. Til børnefamilien er gode legepladser, gode børneinstitutioner og skoler i området og naturen kan nydes på bl.a. Amager Strandpark eller en tur til Amagerfælled.
Lejligheden er en del af en mindre ejerforening, men hvor man løbende sørger for vedligeholdelse og modernisering med bl.a. nyere tag, nyere altaner og nymalet facade. Her er også gode fællesfaciliteter med bl.a. adgang til Sundbynet, opbevaringsrum til alle lejlighederne, hvor sælger i dag er heldig at have et stort loftrum lige over lejligheden og derudover er et virkelig hyggeligt og grønt gårdmiljø – også med legeplads og dermed plads til store som små.
Alt i alt en super spændende og sjældent udbudt lejlighed, som henvender sig til både familier, par, enlige eller som delelejlighed mellem op til 3 studerende hvis man fx laver køkken-alrum og opdeler stuen, således der er tre store separate værelser og fælles alrum. Mulighederne er mange, så kom og kig! Bestil en fremvisning på tlf. 61224424!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lombardigade 5 4-th, 2300 København S3.795.000 kr.42.640 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.172 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 89 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1903