Pallisdam 67, 9430 Vadum

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt villa på god beliggenhed

Velkommen til Pallisdam 67, Vadum. I denne villa fra 1969 (ombygget 1995), får du en velholdt bolig med en god beliggenhed i Vadum, hvor du vil have meget tæt til skole og legeplads. Foruden skolen, er der meget kort til diverse fritidsinteresser, om det er Vadum svømmehal, eSport eller Vadumhallen, hvor børnene kan dyrke flere former for sport.
Når børnene bolstrer sig ved de forskellige fritidsmuligheder, er der rigeligt med tid til at pleje den i forvejen skønne have – og hvis man ikke har grønne fingre, er den også skøn til at nyde en kop kaffe i solen. Huset består af et rummeligt køkken med masser af bordplads, en entré, et stort værelse velegnet til forældrene og to mindre værelser velegnet til børn, en stue og et bryggers, hvor der er mulighed for at sætte sig eget præg.
Som beboer i Vadum, bliver du en del af en aktiv by, hvor der bliver gjort meget for lokalsamfundet. Der bliver arrangeret skønne Sankt Hans-fester, julearrangementer mv., foruden at man har en rigtig god folkeskole og flere forskellige muligheder for sport, blandt andet svømmehal, motionscenter og idrætsforening. Derudover er der også to købmandsbutikker og få minutters kørsel til Aalborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pallisdam 67 , 9430 Vadum1.395.000 kr.12.258 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.075 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 108 ㎡Grund: 705 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1969