Tværmarksvej 13, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Veldisponeret 1 plans villa i Mosekvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/5 – klik på billede –

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh udbyder nu denne velindrettede 1 plans villa, beliggende i det eftertragtede Mosekvarter i gåafstand til den naturskønne Utterslev Mose. Villaen byder på en rigtig god planløsning og fremstår i en pæn og vedligeholdt stand.

Boligen fordeler sig således: Entré. Originalt køkken i hvidt med god bord- og skabsplads (kan evt. sammenlægges med alrummet). Stor spisestue/værelse. Derudover byder stueplanet på et indbydende alrum med lysindfald fra panoramavinduerne. Herfra er der også udgang til den skønne vestvendte terrasse, hvor man kan finde en solrig plads i sommerhalvåret. I forbindelse med alrummet ligger den hyggelige opholdsstue også med panoramavinduer til haven og med pejs (skal udskiftes ifølge lovgivning). Master bedroom med skabsvæg. Retro badeværelse i grønne flise både med liggekar og bruseniche. Børneafdeling med 2 gode værelser, som begge er forsynet med skab. Toilet med håndvask. Bryggers med skabs-og bordarrangement. Gladsaxe Fjernvarme har planlagt at der kommer fjernvarme i 2024 – 2026 (frivilligt). Villaen er beliggende på en 684 m2 stor grund, med en skøn velbeplantet have hvor man har rigelig plads til både afslapning på de solrige terrasser, boldspil samt plads til trampolinen. I forhaven findes carport med udhus.
Ejendommen er beliggende i Mosekvarteret, som er et af Søborgs mest eftertragtede kvarterer, med dets grønne og rolige omgivelser, blot få minutters gang fra den naturskønne Utterslev Mose. Sti til Mosen ligger for enden af vejen. Indenfor kort afstand finder man både skole, børneinstitutioner samt masser af gode fritidsaktiviteter. Buslinje 68 kører lige til Rådhuspladsen. De daglige indkøb klares nemt på Søborg Hovedgade, der byder på et væld af dagligvarebutikker samt flere spændende specialforretninger. Der er desuden god mulighed for at benytte sig af offentlig transport, da der afgår flere busser fra bl.a. Gladsaxevej samt S-tog fra Emdrup Station, der sikrer nem og hurtig adgang til indre by….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tværmarksvej 13 , 2860 Søborg5.490.000 kr.39.355 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.748 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 138 ㎡Grund: 684 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1958