Elbækvej 6, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Boligen har fået fjernvarme ved salg

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/5 – klik på billede –

På Elbækvej 6 i Biersted finder du en skøn bolig på 129 m2 beliggende centralt i byen.

Boligen byder på et lyst og praktisk bryggers i entréen med flotte lyse fliser og masser af plads til overtøj. Det moderne køkkenalrum er en sand perle med masser af bord- og skabsplads samt gode indretningsmuligheder. De store vinduespartier sikrer masser af naturligt dagslys, og der er god plads til både spisebord og hyggeligt sofahjørne.

Boligen har to gode soveværelser med indbyggede skabe samt et ekstra værelse i forlængelse af det ene soveværelse, som er oplagt til kontor eller hobbyrum. Der er to badeværelser, begge med brus og toilet, og det ene badeværelse har også et lækkert badekar.

Udenfor finder du en hyggelig afskærmet terrasse med plads til havemøbler, og den store have rundt om huset giver masser af plads til leg og aktivitet. Tilhørende boligen er en 26 m2 stor garage.

Offentlig transport ligger få meter fra boligen og giver afgang mod både Aabybro og Aalborg. Byens skole og sportshal ligger kun en kort cykeltur væk, og huset ligger desuden tæt på Den Grønne Kile, som er byens naturpark og et skønt sted at lufte hunden i grønne omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elbækvej 6 , 9440 Aabybro1.645.000 kr.12.140 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.708 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 129 ㎡Grund: 730 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1972