Kresten Bjerres Vej 38, 7620 Lemvig

7620 kresten bjerres vej 38 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor etplansvilla i populært område

På Kresten Bjerres Vej møder I et rigtig godt forlæg. Takket være sin attraktive beliggenhed i Lemvig er det gode, velbyggede grundhus en bolig, som med et par simple greb kan tilpasses jeres boligdrømme. Ikke mindst hvis I har børnene med på boligjagt. I har nemlig både Christinelystskolen og gymnasiet lige i nærheden, og selv på gåben er det hurtigt at komme ned i byen.

Før I kommer helt så langt, passerer I dog Kresten Bjerres Vej, som er en lille, børnevenlig villavej, og i nummer 38 ligger denne velholdte etplansvilla. Mod vejen er haven anlagt med herregårdssten og pæne stenbede i diskrete niveauer, som ikke alene er et nydeligt, men også helt igennem pasningsnemt anslag. I finder også den lille carport på 20 m².
Sælger har gennem tiden forbedret flere ting ved huset: Isoleret ekstra i 2015, skiftet vinduer og døre i 1995 og derudover fået malet taget.

Modsat er selve huset ganske rummeligt – især sammenlignet med tilsvarende etplanshuse fra samme periode. Huset er bygget i 1973, og med hele 184 m² under tag kan ejendommen sagtens måle sig med langt yngre boliger. Dertil er pladsen fint fordelt, og I kan nemt høste gevinsterne af den fleksible planløsning uden at skulle flytte for meget rundt på de eksisterende vægge.

Fire værelser er allerede rigeligt for langt de fleste familier, og har I fået smag for en ugentlig hjemmearbejdsdag, kan I sagtens få plads til et hjemmekontor. Samtidig er kvadratmeterne i opholdsrummene fint disponeret i forhold til resten af huset. I får en stor stue i åben forbindelse med en klassisk pejsestue, som godt nok byder på brændeovn, men hvor klinkegulvet og aftenlyset fra vest ikke efterlader nogen tvivl om den hyggelige stemning.

Mere centralt ligger boligens køkken, som har plads til et spisebord og derudover giver mulighed for at etablere et større, mere åbent køkken-alrum. Endelig får I et stort, opdateret bryggers, mens toilet og badeværelse begge fremstår i original stand. Sidstnævnte byder desuden på både bruseniche og kar.

Selvom forhaven er nydelig og sagtens kan indrettes med en lille bænk til morgenkaffen, fortæller denne del af grunden kun den halve historie. Mod vest får I en god aftenterrasse, men I nyder langt flest soltimer på den sydvendte fliseterrasse, som til alle praktiske formål er fuldstændig ugeneret.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke naturoplevelser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kresten Bjerres Vej 38, 7620 Lemvig1.175.000 kr.7.017 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.407 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 164 ㎡Grund: 781 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1973

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x