Ndr Truevej 11, 9500 Hobro

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Solid villa med kælder og dobbelt garage i Vebbestrup

Solid villa med kælder og dobbelt garage i Vebbestrup

Villaen byder på 151 kvm fordelt i stueplan og kælder med et moderne finish, og et skønt solrigt terrassemiljø placeret centralt i charmerende Vebbestrup.
Vebbestrup har et stærkt foreningsliv, hvor du bl.a. finder Solhverv Privatskole, børnehaven solstrålen, Vebbestrup hallen, og den velkendte Vebbestrup flødeis. I Vebbestrup kan du også finde behag i naturen, og evt. tage ned til Naturfristedet, som ligger naturskønt ved skov og vand.
Vi…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ndr Truevej 11 , 9500 Hobro995.000 kr.5.354 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.502 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 151 ㎡Grund: 930 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1954Sidste tilstandrapport er fra: 2022-12-21 check den her

Ndr Truevej 11, 9500 Hobro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Villa i Vebbestrup med solid kælder og dobbelt garage.

Find dig godt til rette i denne markante villa, der rummer alt, hvad tilværelsen behøver og mere til. Du får fornøjelsen af 151 etagemeter med moderne lyse faciliteter foruden en dobbelt garage og solrigt terrassemiljø i hyggelige Vebbestrup. Byen har et aktivt foreningsliv og byder på børnehaven Solstrålen, Vebbestrup Multiforum, Solhverv Privatskole, som er yderst populær – og ikke mindst Vebbestrup Flødeis, der er landsbyens helt store fristelse om sommeren og som er yderst velbesøgt. Værd er også at nævne Naturfristedet, er ligger naturskønt ved skov og vand – her er overdækket grillplads, svævebane, klatretårn og mulighed for overnatning i shelter. Som et plus kan det nævnes at skolebussen kører til kommuneskolen i Valsgård. Indretningen byder på en flot entré med plads til overtøj og fodtøj samt trappe til kælderen og adgang til husets badeværelse med bruseniche, og soveværelse med skabsvæg samt tilstødende rum med walk-in og opbevaring. Videre frem træder du ind et stort åbent rum med alrum, køkken og stue med udgang til terrassen, der skaber rammerne om et dejligt opholdsmiljø. Køkkenet fremtræder tidløst med hvide elementer, mens den mørke bordplade giver rummet et flot sammenhæng. Her er et LG-amerikanerkøleskab med isterningedispenser og god opbevaringsplads til køkkenredskaberne, så bordpladen er fri til madlavningen. I alrummet er der fra spisebordet et herligt vue ud til haven og stuen er opdelt i et afslapningsmiljø og sofaarrangement foran tvet – tilsammen har rummet et skønt lysindfald fra de store vinduespartier.Den solide kælder, som til og med at egen indgang, råder over vaskerum med gode skabsløsninger og håndvask, et fyrrum og fem disponible rum.Udelivet kan nydes på den sydvendte hævet træterrasse eller i drivhuset med orangeri-potentiale og for børnene er der masser af plads til leg i legehuset eller boldspil i haven, mens teenageren med glæde kan gøre brug af fibernet internetforbindelsen. Desuden medfølger en dobbeltgarage på 45 kvm med el-port og redskabsrum….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ndr Truevej 11, 9500 Hobro1.295.000 kr.6.968 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.307 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 151 ㎡Grund: 847 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1954