Haldagervej 45, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende og indbydende villa – Fjernvarme på vej!

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/6 – klik på billede –

Velkommen på Haldagervej 45 i Biersted.

På Haldagervej 45 i Biersted ligger denne lyse og indbydende villa. Alle rum har gode størrelser, og boligens 112 kvadratmeter folder sig fint ud på en entré, der forbinder hele huset: Et badeværelse, et køkken-alrum, en stue og en førstesal, der gemmer på en fin repos, hvor ejerne i dag har indrettet det som kontor samt et dejligt værelse med loft til kip, synlige bjælker og indbyggede skabe. Stuen er placeret perfekt mod vest, så her får du et rigtig flot lysindfald. Badeværelset har en rigtig god størrelse med en stor bruseniche med flotte mosaikfliser.

Udenfor venter dig en have på 907 kvadratmeter. Den er tænkt enkel og med øje for, at den er til for at nyde og ikke for at yde. En solrig terrasse danner udgangspunktet for sommermånederne, og herfra begynder græsplænen med pletvise træer og buske. Yderligere får du et godt værksted med mulighed for en masse projekter.

Villaen har en god beliggenhed for bl.a. børnefamilien. Du har nem adgang til offentlig transport, indkøb, daginstitutioner, idrætshal og skole til 9. klasse. I byen er der et godt sammenhold borgerne imellem og et særdeles rigt foreningsliv. Fra boligen er der kun ti minutters kørsel til motorvejen Der er blot 15 minutters kørsel til Aalborg og 10 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn.

Energimærket siger E, men med gennemførsel af de rentable energibesparelsesforslag vil boligen kunne opnå energimærke D. Derudover vil man med eventuelle energibesparelser i forbindelse med en renovering eller vedligeholdelse på bygningen kunne opnå et energimærke C….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Haldagervej 45 , 9440 Aabybro735.000 kr.6.607 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.140 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 112 ㎡Grund: 907 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1943