Elverhøjen 6, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Arkitekttegnet villa med godt lysindfald!

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/6 – klik på billede –

Går du med en drøm at din fritid ikke skal bruges på vedligehold af bolig? Og at du ikke skal bruge oseaner af tid med at holde have? Drømmer du om en nyere og velindrettet bolig? Drømmer du om en beliggenhed tæt på skole og idrætsfaciliteter? Og drømmer du om en bolig opført og indrettet i gode materialer? Så kan vi opfylde alle dine drømme her på Elverhøjen 6.
Her kan du nemlig blive ejer af den skønneste arkitekttegnede bolig fra 2020, hvor det er tydeligt, at der er tænkt over villaens lysindfald og udnyttelse af dens kvadratmetre. Den er særdeles velindrettet, og der er en rød tråd gennem hele boligen, bla. med flotte vedligeholdelsesfrie gulve og ensartede klinker. Her er blevet plads til 3 værelser, med den klassiske børne- og forældreafdeling, hvor der er badeværelse til begge afdelinger. Der er et rigtig pænt køkken i åben forbindelse med husets stue, hvor der er et dejligt lysindfald og hvor der er udgang til terrassen. Og der er selvfølgelig også entre og bryggers. Derudover er der også indrettet en rummelig hems, der er oplagt til opbevaring, hyggeplads til børnene eller overnattende gæster. Yderligere skal det bemærkes, at her er tale om en bolig med et lavt energiforbrug og flot energimærke.
Du får også en muret garage, så din bil kan holde i tørvejr, og her er også et redskabsrum i enden.
Selvom grunden ikke er så stor, er her alligevel plads til gode terrasser og et stykke græs, hvor børne kan spille bold og hoppe i trampolin.
Hele denne herlighed er beliggende i Hadsten by, hvor der er gode indkøbsmuligheder, skoler, børnepasningsmuligheder, gymnasium, håndværkerskole og gode tog-og busforbindelser. Vi er kun få minutters kørsel fra E45, så der er rige muligheder for hurtigt at komme til f.eks. Aarhus.
Vil du vide mere om boligen eller med på en fremvisning, så ring allerede i dag på tlf.nr. 86983600….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elverhøjen 6 , 8370 Hadsten3.295.000 kr.24.562 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.382 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 130 ㎡Grund: 498 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2020