Mirabellevej 8 1-th, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt og indflytningsklar ejerlejlighed!

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/6 – klik på billede –

Nu har du muligheden for at blive ejer af en særdeles centralt og velbeliggende ejerlejlighed. Boligen er beliggende i en mindre og velfungerende ejerforening. Lejligheden, der er beliggende på 1. sal, er velindrettet og fremstår meget lys og velholdt. Boligen er indrettet med god rummelig entré, hvorfra der er adgang til boligens badeværelse, det ene af lejlighedens 2 værelser samt et virkelig dejligt køkken alrum i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der adgang til 2 hyggelige terrasser, der virkelig giver dig mulighed for at nyde både udsigten og solen det meste af dagen. Fra stuen er der adgang til yderligere et værelse, og det er også her, en trappe fører op til en fin hems, der er yders velegnet til hjemmearbejdsplads eller evt. overnattende gæster.

Der er rigtig mange fine detaljer at fremhæve ved denne lejlighed, bl.a. synlige bjælker og et fint silde-parket gulv.
Med til lejligheden er også et rummeligt kælderrum, hvor der er god plads til diverse opbevaring.

Der er god plads til parkering ved ejendommen, og vi befinder os i kort afstand til Hadstens centrum, hvor der både er gode indkøbsmuligheder i såvel dagligvarebutikker som specialforretninger, samt station med bus- og togforbindelser. Der er ligeledes et godt foreningsliv i byen, der også huser flere folkeskoler, daginstitutioner, gymnasium og håndværkerskole.

Giv os allerede et ring i dag, så kan vi aftale en tid for fremvisning, det er vi sikre på, du ikke fortryder!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mirabellevej 8 1-th, 8370 Hadsten1.395.000 kr.14.381 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.237 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 97 ㎡Grund: 2798 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1900