Platanvej 23, 3600 Frederikssund

3600 platanvej 23 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot villa fra 2013 på attraktiv adresse

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/7 – klik på billede –

Velkommen til Platanvej 23 i hjertet af Frederikssund, her får du muligheden for at erhverve en skøn, nyere familievilla på 170 m2 på attraktiv adresse i Frederikssund. Her er du virkelig tæt på alt det, som Frederikssund har at byde på og stadig i rolige omgivelser. Platanvej strækker sig fra Roskildevej til Ådalsvej, hvor man til den ene side nemt når byens centrum, fjorden, offentlig transport m.m. Til den anden side en nem og sikker skolevej til Ådalen skole og ikke mindst Ådalen naturområde, en skøn og grøn oase midt i byen, der indbyder til lange gå- og løbeture og dejlige naturoplevelser.
Denne flotte villa er opført af HHM og har hele 170 velindrettede m2 i 1 plan indeholdende stort Invita køkken/alrum med loft til kip og godt viktualierum, hyggelig stue, forældreafdeling med soveværelse, skabsgang og meget stort, lækkert badeværelse. Desuden 2 værelser, gæstebadeværelse samt stort bryggers.

En spændende villa i moderne arkitektur og med masser af plads til hele familien. Et eftertragtet sted at bo og de perfekte rammer for en nem, smuk og komfortabel hverdag.

Stor grund med carport af god kvalitet, skur til haveredskaber m.m. samt med fundament klargjort til endnu et skur. Solrige terrasser og en nem, enkel have.

Denne ejendom bør opleves. Ring i dag for personlig fremvisning eller tilmeld dig et af vores åbne huse på edc.dk

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Platanvej 23, 3600 Frederikssund4.845.000 kr.28.500 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.257 kr/mdrVillaEnergimærke: ukendtStørrelse: 170 ㎡Grund: 766 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2013

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x