H.C.Andersens Vej 54, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt og indflytningsklar 1-plansvilla!

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/6 – klik på billede –

Her på H.C.Andersens Vej 54 kan du nu blive ejer af et særdeles velholdt, lyst og indbydende hus med en virkelig god indretning.

Huset ligger for enden af en stille sidevej uden dirkete naboer på alle sider.Boligen indeholder bryggers med god plads til overtøj og vaskefaciliteret. Her er et dejligt lyst og velfungerende køkken-alrum i forbindelse med en skøn og lys stue, hvor der er plads til både spiseafdeling og sofahjørne. I stuen er der et stort gulv til loft vinduesparti med dobbeltdør og niveaufri adgang til terrassen. Det giver et dejligt lys til rummet. Der er 4 værelser og et stort badeværelse med 2 vaske, badekar og bruseniche. Den tidligere entré har sælger lavet om, så der i dag er en rigtig god hjemmearbejdsplads. Det er også herfra, at der er en stige op til en hems, et sted jeg er sikker på, at dine børn vil elske at bruge som deres egen private hyggekrog.

Haven er virkelig skøn, her fornemmer man helt klart, at sælger har “grønne fingre”. Her er bl.a. flere højbede og rigtig mange spændende stauder. Haven har også plads til trampolin og gyngestativ til familiens mindste. Den sydvendte terrasse er dejlig stor med god plads til at nyde solen. Her er et skønt loungeområde, som indebyder til hygge! Den tidligere garage har sælger lukket af, så den i dag fungerer som et godt og rummeligt værksted med masser af plads til at gå og ordne sine små projekter.

Kender du ikke Selling, kan vi fortælle, at det er en rigtig hyggelig landsby med et godt sammenhold. Der bliver bl.a. afholdt mange arrangementer i byens forsamlingshus. Byen har en god børnehave og vuggestue, og der kører skolebus til Hadbjerg. Her er også legeplads samt masser af rekreative naturskønne områder omkring byen. Vi befinder os ca. 4 km. fra Hadsten, hvor der er gode indkøbsmuligheder samt gode togforbindelser. Vi befinder os også tæt på E45, så du kan på ca. 25 min. komme til det centrale Århus.

Lyder ovenstående som dit kommende hjem, så giv os et ring på 86983600, så vi kan aftale en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

H.C.Andersens Vej 54 , 8370 Hadsten1.995.000 kr.13.525 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.321 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 140 ㎡Grund: 850 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1979