Sofiendalvej 82, 5500 Middelfart

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Spændende familievilla i Strib – absolut indflytningsklar

Dette rummelige træhus i Strib formår at kombinere en indbydende og moderne boligstandard med et traditionelt byggeri, som igen har vundet indpas. Det skyldes især træhusets bæredygtige kvaliteter og sunde indeklima, mens villaens afvæbnende udtryk også er en positiv sidegevinst. Charmen til trods får I hele 225 m2 fordelt over halvandet plan, og de nuværende tre værelser kan nemt blive til fire, hvis I har brug for det. Villaen ligger godt for enden af et lukket vænge, som ender i et lille skovstykke. Det tilføjer jeres bolig en fin, grøn udsigt, som falder perfekt i tråd med villaens grønne profil. Et træhus har nemlig et lavere CO2-aftryk end andre typer byggeri. Samtidig præsenterer villaen sig flot med lys, beige facade og sprossede vinduer, ligesom der er bevaret en fin symmetri i udtrykket med to karnapper og en overdækket veranda ved ind-gangs-par-ti-t. Selvom villaen er fra 2002 er der foretaget en række opdateringer af inventaret, som sikrer jer en moderne og indbydende bolig. Indretningens mange na-tur-ma-te-ri–ler er i fuld over-ns-stem-mel-se med husets udtryk, og gennemgående fremstår villaen lys og stilsikker. Førstesalen er indrettet med to værelser, som fordeler sig på hver side af en møblérbar repos, og her ligger også det største af villaens to badeværelser. I stueplan ligger det sidste værelse og det andet badeværelse samlet. Opholdsrummene har dog fået størst opmærksomhed, og boligen er derfor udstyret med to skønne, lyse stuer foruden et lækkert køkken-alrum. Haven er flot opvokset og bidrager med sine mange terrasser til villaens her-lig-heds-vær-i. Og da villaen ligger relativt højt i landskabet, får I endda lidt udsigt over kvarteret i de måneder, hvor bladene fra mange træer og buske ikke blokerer for udsynet. Der er sti til skolen og kort afstand til Rema 1000 og Super Brugsen, mens Stribs placering på Danmarkskortet er helt optimal for pendlere. Tag fat på os, hvis I vil høre meget mere ved en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sofiendalvej 82 , 5500 Middelfart3.595.000 kr.16.337 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.699 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 225 ㎡Grund: 1048 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 2002

Sofiendalvej 82, 5500 Middelfart

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Spændende familievilla i Strib – absolut indflytningsklar

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/11 – klik på billede –

– Fuldstændig indflytningsklar bolig
– Nem at vedligeholde
– Masser af plads
– Attraktivt og bæredygtigt byggeri
– For enden af lukket vej

Drømmer I om et lille stykke dejlig Stribstemning? Så er denne villa lige sagen. På den ene side får I nemlig en moderne og fantastisk funktionel familiebolig, mens I samtidig stifter bekendtskab med den særlige stemning, som et flot træhus kan tilbyde. Villaen kræver ikke engang mere vedligehold end et tilsvarende murstenshus, så I kan nyde de indflytningsklare og børnevenlige rammer uden skyggen af bekymringer.

Tager I en cykeltur rundt i Strib, vil I blive overrasket over, hvor mange spændende huse der ligger rundt omkring på villavejene. Og med sin stærke personlighed og let romantiske stil er denne ejendom uden tvivl ét af dem. Det bæredygtige byggeri er opført i 2002 og byder på løbende opdateringer af stort og småt. Til de større projekter hører en ombygning i 2016, så boligen i dag tæller hele 225 m2.

Den gode plads komplementeres endda af en glimrende indretning, hvor I kan fintune antallet af værelser. I dag har I tre af slagsen, men det store værelse på første sal kan nemt blive til to, ligesom planløsningen oprindeligt dikterede. I får desuden et pænt badeværelse på hver etage, mens boligens tredje vådrum – nemlig bryggerset – ligger i stueplan.

Andre betydelige opdateringer tæller blandt andet køkkenet, som understøtter indtrykket af en fuldkommen indflytningsklar bolig. De elegante trælameller står flot til de hvide, grebsfri skabe, som har to ovne integreret for et helt strømlinet udtryk. Pladsen til spisebordet er decideret gavmild, og de øvrige opholdsrum tæller to skønne stuer. Den ene stue har brændeovn, og bemærk i den forbindelse, at udrulningen af fjernvarme er lige på trapperne. Måske endnu mere besnærende er den store stue på modsatte side af huset, hvor hele endevæggen udgøres af en foldedør, som gør det umuligt at skelne bolig og have, når sommervarmen melder sig.

Også haven er en skøn ledsager om sommeren, hvor I får terrasser hele vejen rundt om huset. Her kommer det jer også til gavn, at huset ligger i bunden af en lille stikvej, hvor I aldrig møder uvedkommende trafik. En ugeneret adresse er dog ikke lig med en isoleret beliggenhed, og I har stisystemet lige rundt om hjørnet. Samtidig er Strib en perfekt base for pendlere, som nemt kommer til Odense eller Trekantområdet.

Velkommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sofiendalvej 82 , 5500 Middelfart3.995.000 kr.18.155 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.664 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 225 ㎡Grund: 1048 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 2002