Rishøjvej 1, 9330 Dronninglund

9330 rishojvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Forførende jagt- og lystejendom midt i fantastisk natur – 2 km. fra indkøb og skole i Agersted

Man behøver blot, at slå huset op på Krak for at se, hvor naturskøn en ejendom, vi her har med at gøre. Huset ligger midt i en kæmpe grøn plet lige op af Jyske Ås. En grøn plet på 6,5 hektar med kuperet terræn og et sanseligt miks af skove, enge og søer. Det er en naturperle uden lige med masser af dyreliv, og ejendommen er som skabt til jagt og til de, der virkelig sætter pris på naturen.

Samtidig har I kun to kilometer til landsbyen Agersted, som byder på indkøb, daginstitutioner og friskole. Og tilkørslen til motorvejen er tilmed kun fem kilometer derfra.

Villaen ligger i en lysning midt på grunden. Den fremstår flot og helt klassisk med hvidpudset facade og sort tag. Selvom villaen dateres tilbage til 1924, er det et moderne hus med god loftshøjde, moderne indretning og åbne rumforløb. Man har dog formået at finde en fin balancegang stilmæssigt, for det er også et virkelig hyggeligt hus med charmerende materialer såsom listelofter, rustikke plankegulve og gammeldags klinkegulve. Huset har i øvrigt et flot energimærke C takket være gode isoleringsforhold og et effektivt jordvarmeanlæg.

Kernen er det fælles opholdsrum med køkken og stue i ét. Det er et U-køkken i nydelig stand og med dagslys/udsigt til to sider. Alrummet foran har udgang til terrasse, og netop der hvor rummet drejer om et hjørne og bliver til opholdsstue, har man ganske fornuftigt placeret en brændeovn. Der er desuden et bryggers overfor køkkenet samt en baggang med adgang til et badeværelse.

I den anden del af huset finder I boligens hall. Herfra følger en bred mellemgang/multirum med adgang til to soveværelser, endnu et badeværelse samt endnu et soveværelse. Sidstnævnte værelse kan dog lige såvel anvendes som havestue, da det har vinduer/terrassedøre til tre sider og i øvrigt er belagt med flot skibsplankegulv. Et virkelig indbydende og meget fleksibelt rum.

Rummet har udgang til en skøn, sydvendt træterrasse, der fortsætter langs den ene side, hvor solen skinner ind fra vest. Der er også en stor fliseterrasse foran alrummet, som er hyggeligt anlagt med bede og buske. Til ejendommen hører derudover en garage, et hobbyværksted samt en stald og en lade i oprindelig stil.

Grunden er den slags, der indbyder til at gå på opdagelse. FDet kuperede terræn er meget omskifteligt, og det er altid spændende at se, hvad der gemmer sig bag næste hjørne eller bakketop.

Kort fortalt en naturperle af høj karat, som det er svært ikke at falde for. Ring og bestil en fremvisning i dag!
OBS: Se dronevideo af ejendommen under nyttige links…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rishøjvej 1 , 9330 Dronninglund2.998.000 kr.15.141 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.410 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 198 ㎡Grund: 65345 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1924Sidste tilstandrapport er fra: 2012-11-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x