Holmevej 91, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Spændende arkitekttegnet villa på eftertragtet beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/7 – klik på billede –

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh udbyder nu dette Johan Christensen-hus, der udover sin suverænt gode beliggenhed, fremstår i god og meget velholdt stand. Ejendommen er fredeligt beliggende, og ligger tilbagetrukket på grunden med masser af plads til leg og ophold.

Boligen fordeler sig således: Indbydende entré med plads til sko og overtøj, hvor der herfra er adgang til tre separate soveværelser. Videre fra entréen møder man husets badeværelse og WC, som fremstår originalt men i velholdt stand. Køkkenet er helt ideelt placeret ved siden af spisestuen, hvor man her har god skabs- og bordplads. Spisestuen og stuen er sammenhængende, og skaber et helt naturligt hjerterum for familien. De skrånende lofter samt gulv-til-loft-vinduerne, skaber en utrolig hyggelig stemning, som bl.a. kommer til udtryk i boligens pejsestue, kontor-værelse samt stue. Yderligere findes et praktisk bryggers med udgang til haven. Fra stuen er desuden udgang til den sydvendte terrasse, der helt naturligt indbyder til mange hyggelige stunder med familien.

Villaens udendørsarealer er lige så imponerende som indendørs. Den 1.104 m² store grund byder på smukke hyggekroge, der er ideelle til afslapning, leg og sociale aktiviteter. Du kan forestille dig at tilbringe sommeraftener på den rummelige terrasse og nyde de grønne omgivelser. Desuden findes der 2 garager på matriklen.
Ejendommen er beliggende i Mosekvarteret, som er et af Søborgs mest eftertragtede kvarterer, med dets grønne og rolige omgivelser, blot få minutters gang fra den naturskønne Utterslev Mose. Inden for kort afstand finder man både skole, børneinstitutioner samt masser af gode fritidsaktiviteter. De daglige indkøb klares på Søborg Hovedgade, der byder på et væld af dagligvarebutikker samt flere spændende specialforretninger eller forretningerne ved Høje Gladsaxe. Der er desuden god mulighed for at benytte sig af offentlig transport, da der afgår flere busser fra bl.a. Gladsaxevej samt S-tog fra Emdrup og Kildebakken Station, der sikrer nem og hurtig adgang til indre by….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holmevej 91 , 2860 Søborg6.750.000 kr.38.571 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.906 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 166 ㎡Grund: 1104 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1963