Norgesvej 53, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

1-plansvilla med hele 5 værelser!

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Velkommen til Norgesvej 53, 8370 Hadsten – dit drømmehjem venter på dig! God beliggenhed for enden af en lukket villa-vej, hvor du kan nyde fred og ro, samtidig med at du har alle bekvemmeligheder inden for rækkevidde.
Dette hus byder på 2 badeværelser, der sikrer morgenrutinerne glider let og ubesværet, for den travle børnefamilie.
Køkkenet er et lyst og indbydende, her vil det være oplagt at lave åbent køkken-alrum, så der virkelig kan laves et samlingspunkt for familie og venner.
Den store stue er et dejligt rum, hvor du kan slappe af og nyde kvalitetstid med dine nærmeste. Den lyse og rummelige atmosfære indbyder til afslapning og hygge, og de store vinduer lader masser af naturligt lys strømme ind. Uanset om du vil nyde en film- eller spilaften med familien eller invitere gæster til en festlig sammenkomst, er denne stue det ideelle sted.
Huset har også god størrelse værelser, der giver masser af plads til familiemedlemmer eller eventuelle gæster. Med ialt 5 værelser er der rigelig plads til at opfylde dine individuelle behov.
Den gode beliggenhed for enden af en lukket villavej giver en følelse af privatliv og fred. Du kan nyde rolige eftermiddage i haven eller tage en spadseretur i det omkringliggende naturskønne område. Samtidig er der nem adgang til lokale faciliteter, herunder butikker, skoler og offentlig transport, der gør hverdagen praktisk og bekvem.
Grib chancen for at eje dette fine hus på Norgesvej 53, 8370 Hadsten….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Norgesvej 53 , 8370 Hadsten1.795.000 kr.11.656 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.670 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 149 ㎡Grund: 814 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1975