Vestervangen 32, 7900 Nykøbing M

7900 vestervangen 32 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og velholdt 1 1/2 plansvilla i Sydbyen

Se lige denne flotte 1 1/2 plansvilla i Sydbyen – her er bolig og beliggenhed helt i top!

Nu udbydes en rigtig skøn og velholdt villa i attraktivt område til salg. Huset og området danner de helt rigtige rammer for jeres familie. Området er meget eftertragtet og det er det af gode grunde – kort afstand til skole, børnehave, sportsarena, indkøb, strand m.m.

Villaen er opført i 1971 med gule mursten og fremtræder flot og velholdt. Villaen er beliggende på en 1000 m2 stor grund, hvor der er en fantastisk hyggelig have, med flere lækroge og terrasser så du har mulighed for at nyde solen hele dagen. Grunden har en god høj randbeplantning, der giver et dejligt lukket miljø. Derudover har du flisebelagt indkørsel til carport på 31 m2.

Indretning: Éntre med dør til stor fordelingsgang med trappe til 1. sal, indgang til stort og lyst bryggers med skabsplads og vaskefaciliteter. Fra bryggers kan du tilgå fyrrummet der har et mindre viktualierum samt tilgå værelse/kontor. Endvidere kan du fra fordelingsgangen tilgå huset store og lyse køkken med fin spiseplads. Stor og lys spise- og opholdsstue med godt lysindfald og rigtigt mange anvendelsesmuligheder. 1. sal indeholder: Stort repos med skab, 2 gode og store værelser med skab, stort badeværelse med muret bruseniche og badekar. En dejlig stor stue med udgang til skøn svalegang. Denne stue har flere anvendelsesmuligheder, hvis man ønsker at inddrage den til værelse.

Nu har du muligheden for at erhverve dig en flot og velholdt villabeliggende på en rigtig dejlig grund på en meget attraktiv beliggenhed!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestervangen 32 , 7900 Nykøbing M1.495.000 kr.9.268 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.561 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 162 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1971

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x