Kirkholm Strandby 13, 7130 Juelsminde

7130 kirkholm strandby 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende sommerhus med dejlig beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/6 – klik på billede –

Beliggende i den hyggelige koloni Kirkholm Strandby, finder du dette charmerende sommerhus. Her får du et velholdt sommerhus tæt ved stranden, som er lige til at rykke ind i – det eneste du skal gøre, er at pakke tasken og nyde din ferie.

Sommerhuset er beliggende få minutters gang fra stranden på en rolig vej med et fantastisk naboskab. Desuden er huset placeret på en ugeneret grund med en overkommelig have. Her tilbydes god plads til leg og hygge med familie og venner. Med blot få 100 meter til den smukke og børnevenlige badestrand tør vi godt love, at her leves det gode sommerhusliv!

Kirkholm Strandby 13 er opført i 1960 og fremstår i en indflytningsklar stand. Sommerhuset indeholder en lys og indbydende stue i åben forbindelse til køkkenet. I stuen kan du slappe af foran brændeovnen og nyde det skønne lysindfald fra haven eller hvad med, at samle familien til et brætspil eller et godt måltid. Fra stuen er der direkte udgang til den hyggelige udestue, som er med til at forlænge sommermånederne til langt ind i efteråret.

Ydermere rummer sommerhuset to gode værelser og et fint badeværelse. Til sommerhuset hører ligeledes en praktisk garage på 10 m².

Kirkholm Strandby er beliggende på Jyllands skønne Østkyst, hvor vandet er roligt og badestrandene er et paradis for børn. As Vig er beliggende mindre end 10 minutters kørsel fra Juelsminde, som hvert år bliver besøgt af tusindvis af turister. I Juelsminde finder du flere gode spisesteder, butikker, en hyggelig lystbådehavn og naturlegeparken på Odelsbjerget med aktiviteter for hele familien. Indkøbene kan klares i Juelsminde eller hos den lokale købmand i As Vig.

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejendomscentret et udlejningsbudget, som er udarbejdet af det lokale feriehusudlejningsbureau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkholm Strandby 13 , 7130 Juelsminde1.395.000 kr.21.298 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.575 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 61 ㎡Grund: 870 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1960Sidste tilstandrapport er fra: 2023-07-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x