Larsensvej 9B, st., 3230 Græsted

3230 larsensvej 9b st 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Toptunet villalejlighed i Græsted med egen have

Villalejligheder i Græsted er sjældne, men på Larsensvej 9B har vi nu fornøjelsen at udbyde en af slagsen, der oven i købet har alt, man kan ønske sig – og mere til!

Boligen er tip-top istandsat og lige til at flytte ind i. Der er tale om en stuelejlighed med udgang til egen terrasse og egen have, hvor man er 100 procent sig selv. Haven er tilmed omkranset af kæmpestore blomsterbuske, der rammer sommerlivet ind i farverig flora. Hele herligheden vender perfekt i forhold til verdenshjørnerne. Resultatet er herligt meget lys i boligen og mange solbeskinnede timer i haven.

Boligen, der har status som ejerlejlighed, er renoveret op til salget. Listen over nye indslag er alenlang og omfatter blandt andet trægulve, badeværelse, bryggers, hvidevarer, udskiftning af køkken, pudsede vægge, maling og pilleovn. Designet er stilrent, og hele vejen rundt er boligen strålende hvid som vaniljeis på en sommerdag.

Planløsningen er moderne med køkken og stue i skøn forening. De velfordelte kvadratmeter giver desuden tre værelser samt badeværelse (med gulvvarme) og entré. Til lejligheden hører garage, indkørsel og et isoleret skur – velegnet til værksted og hobby.

Suveræn adresse i Græsted – på stille vej centralt i byen. Vejen til skole handler om et-to minutter via fortov og sti. Byens boldbaner er også lige om hjørnet. Det samme gælder indkøb på hovedgaden.

Der er mulighed for hurtig overtagelse. Så kontakt EDC i dag, og vi sørger for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Larsensvej 9B, st., 3230 Græsted1.745.000 kr.19.389 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.424 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 88 ㎡Grund: 680 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1911

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x