Forstranden 7, 8300 Odder

8300 forstranden 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sommerhus i 1. række med vidunderlig udsigt over Kattegat

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

Velkommen på Forstranden 7. Man fornemmer hurtigt idyllen og roen når man drejer ned ad den lille private vej, kun et græsareal skiller sommerhuset fra den børnevenlige badestrand, med det flotte vand og det fine hvide sand.

Området har en smuk natur og her er ro og fred. En kort gå- eller cykel tur fra sommerhuset ligger Saksild Strand. Her summer af liv i sommerhalvåret, her er mulighed for køb af morgenbrød, småindkøb, forskellige spisesteder, is og minigolf.

Man træder ind i entreen hvorfra der er adgang til badeværelse med brus og gulvvarme, samt to gode og rummelige værelser. Begge værelser ligger mod øst og har store vinduespartier, så her vågner man med solopgang over Kattegat. Fra begge værelser har man udgang til overdækket terrasse.

Køkken og stue er i åben forbindelse, herfra har man frit udsyn over vandet og et smukt kig til Samsø og Tunø. Fra stuen er der udgang til terrasse hvor morgenkaffen kan nydes.
Udover køkken og stue/spisestue er der et dejligt badeværelse med brus og gulvvarme samt endnu et værelse. Fra køkkenet/entreen er der udgang til stor dejlig træterrasse hvor du kan nyde eftermiddags – og aftensolen i læ og helt ugeneret og stadig have et flot kig til vandet.

Så ønsker man sig et flot sommerhus på en af Danmarks bedste placeringer, med udsigt til vandet, i fredelige og rolige omgivelser så er Forstranden 7 helt sikkert det rigtige sted.

******Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC Ejendoms Centret et udlejningsbudget, som er udarbejdet af det lokale feriehusudlejningsbureau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Kontakt gerne Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Forstranden 7 , 8300 Odder6.495.000 kr.63.242 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.003 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 99 ㎡Grund: 881 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2020-09-24 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x