Kompedalvej 2, 7442 Engesvang

Gråmose, kompedalvej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor ejendom nær nationalparken Kompedal

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/7 – klik på billede –

EDC har æren af at byde dig hjertelig velkommen til Kompedalvej 2, som er landejendom beliggende i den mest fantastiske natur. For enden af Kompedalvej ligger Naturnationalparken Kompedal, som indbyder til skønne gåture og andre friluftsaktiviteter.
Ejendommen består af et stort og velholdt stuehus i to plan og dertil forskellige udbygninger. Stuehuset på hele 307 m² blev opført i 1973 og rummer 4 værelser og to store stuer. De to stuer ligger på hver sin etage og vil også kunne opdeles, og der kan skabes flere værelser, hvis det er ønskeligt.
Du træder ind i huset gennem en stor og rummelig entré. Fra entréen kan du tilgå viktualierum, badeværelse eller gå direkte ind i husets køkken. Fra køkkenet kommer du videre ind i en stor lys stue. Herfra kan du komme ovenpå, hvor du finder alle husets værelser og en ekstra stue, som i dag bruges til et stort kontor med plads til flere skriveborde.
Når du ankommer til ejendommen, så bliver du mødt af en stor og hyggelig gårdsplads. Gårdspladsen er praktisk med plads til mange biler, men den rummer også hyggekroge, hvor solen kan nydes på den vestvendte terrasse. Huset er desuden omkranset af en skøn stor have med græsplæne og store træer. Fra huset er der smukt view udover marker og ejendommens store have.

På grunden findes flere udbygninger med mange anvendelsesmuligheder. Hele grunden er i dag rigtig stor, men grunden til ejendommen som kan købes, bliver på 2 hektar, da sælger frastykker dette. Man vil sammen med sælger være med til at afgøre, hvordan ejendommens 2 hektar skal ligge rundt om huset. Køber er derfor informeret om at der kommer til at køre en matrikulærsag i forbindelse med handlen.

Ejendommen er centralt beliggende mellem Silkeborg Viborg og Herning.

Lyder den herlighed som dit kommende hjem? Så kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kompedalvej 2, 7442 Engesvang1.995.000 kr.6.523 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.602 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 307 ㎡Grund: 477904 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1973

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x