Birkealle 14, 9574 Bælum

9574 birkealle 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt og pæn villa i attraktivt kvarter med god beliggendhed ud mod Bælum Sønderskov

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/7 – klik på billede –

I rolige omgivelser på attraktive Birkeallé, grænsende op til Sønderskoven med den skønneste udsigt, har vi nu fornøjelsen at udbyde denne meget velholdte villa.

Man fornemmer – og ser det – med det samme. Det her er en villa, som sælger har kælet for og passet på ned til mindste detalje. Villaen er derfor helt indflytningsklar, men stadig med mulighed for at kunne præge tingene – eksempelvis med en ny planløsning i stueplan – f.eks. kunne der laves et større køkken ved at inddrage kontoret, ligesom det er muligt at lave et ekstra værelse i stuen. Mulighederne er der i hvert fald.

Huset er nemlig på hele 185 kvadratmeter i to plan, hvor stueplan byder på entré, gang, bryggers, badeværelse, værelse, flot spisekøkken fra Aubo og stor, lys vinkelstue.

Førstesalen byder på to værelser, soveværelse, badeværelse og endnu en stue med udgang til en skøn syd-øst-vendt altan med en flot udsigt.

Haven er både indbydende, lukket og anlagt, så der er minimalt havearbejde, og igen med den flotteste udsigt til Sønderskoven. Her er det ikke svært at forestille sig mange skønne aftener med gang i grillen, vin i glasset og omgivet af familie eller venner.

Endelig er den flotte flisebelagte indkørsel, der leder op til huset og den 17 kvadratmeter store garage, også med til at understrege, at her er tingene i orden og flot vedligeholdt.
Den skønne villa ligger i Bælum, der en dejlig by med lige i underkanten af 1.000 indbyggere. Byen har de seneste mange år været inde i en rigtig positiv udvikling, hvilket ikke mindst skyldes, at byens borgere virkelig VIL byen, understreget med et aktivt lokalråd og en god borgerforening. Senest har der været kæmpe opbakning til nybygning af en stor og flot dagligvarebutik i byen.

Derudover har Bælum et rigt foreningsliv, en god folkeskole, en velfungerende efterskole, SFO og børnehave. Desuden byder byen på en del kulturelle arrangementer i den charmerende Skovpavillon, som er beliggende i Sønderskoven, der også byder på sø og dejlig natur.

Fra Bælum er der 5 km til Terndrup, 13 km til Øster Hurup med Danmarks mest børnevenlige badestrand, 16 km til Hadsund og 30 km til Aalborg.
Det skulle glæde os at vise jer Birkeallé 14, Bælum – perfekt til jer, der vil overtage et indbydende hus, der virkelig er blevet passet godt på. Det kan ses!

VARME
Villaen opvarmes med fjernvarme

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Bælum Vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker

Oplysning til køber om forurening i byzone
Ejendommen er områdeklassificeret som lettere forurenet, eftersom ejendommen er beliggende i byzone. Lettere forurening er forurening, som ligger under kriteriet for kortlægning som forurenet men over et defineret mindstekriterium….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkealle 14 , 9574 Bælum1.095.000 kr.6.045 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.268 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 185 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2023-01-05 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x