Søvej 5B, 3520 Farum

3520 sovej 5b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Historisk hus i Farum Landsby lige ned til Farum Sø

Søvej 5B er et skønt historisk dobbelthus beliggende på en af Farums hyggeligste adresser, som omgives af natur og kun få meter ned til Farum Sø. Huset blev opført i 1831 som Farum Sogns fattiggård, hvor de fattige i samfundet blev indlogeret. Som fattiglem havde man ingen rettigheder og havde arbejdspligt, der kunne bestå af mange forskellige opgaver. Gårdens tætte placering på Farum Sø gjorde gården oplagt til at fungere som landsbyens vaskeri. De fattige tog ned til ”Doktorens Bugt”, hvor de vaskede landsbyboernes tøj. En sjov detalje er, at der stadig kan ses mærkninger i bindingsværket, hvor der blev trukket tovværk til at hænge tøjet til tørre.

Ejendommen er opført i velholdte materialer og har fået en familievenlig indretning, da sælger i 2002 valgte at udnytte 1. salen til beboelse. Under renoveringen blev taget skiftet, hvor der samtidig blev indlagt brandisolering og efterisolering i hele huset.

På 1. salen er der en rummelig repos, der giver adgang til boligens 3 soveværelser. I stueetagen er der en fin entré med indbygget skabe til at hænge overtøjet, badeværelse med separat brus og et godt køkken-alrum med masser af plads. Niveauforskellen giver en naturlig opdeling af rummet til spisebordsarrangement og sofahjørne. Fra køkkenet er der direkte ud til baghaven, der oplagt kan laves til en køkkenhave.

Kombinationen af den skønne beliggenhed, materialerne, de tre rummelige soveværelser, køkken-alrummet, badeværelset og haven gør ejendommen til en værdi for enhver boligkøber.

Placeringen er ideel med kun få meters gang til Farum Sø og et unikt naturområde. I nærheden af boligen er der et bredt udvalg af butikker og restauranter. Der er desuden kort afstand til Solvangsskolen og daginstitutioner.

Alt i alt er Søvej 5B et ideelt sted til dem, der søger den ultimative beliggenhed, historisk værdi og nem adgang til byens faciliteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvej 5B , 3520 Farum4.795.000 kr.39.498 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.245 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 127 ㎡Grund: 260 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2023-07-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x