Føltvedvej 1, 9352 Dybvad

9352 foltvedvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende hjem med fantastiske muligheder!

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/7 – klik på billede –

Vi præsenterer stolt Føltvedvej 1, 9352 Dybvad – en unik ejendom, der vil tiltale både boligentusiaster og håndværkere.

Dette hjem byder på en række attraktive faciliteter og bekvemmeligheder, der gør det til det ideelle sted for din familie.Træd ind i denne rummelige bolig og oplev den behagelige atmosfære, der byder dig velkommen. Stuen er en hyggelig oase, perfekt til afslapning og kvalitetstid med dine nærmeste. Værelserne er alsidige og kan bruges som soveværelser eller hjemmekontor, alt efter dine behov.

Køkkenet er funktionelt og stilfuldt og giver dig mulighed for at tilberede lækre måltider til din familie. Med tilstrækkelig skabsplads har du masser af plads til opbevaring af køkkenredskaber. Der er også en behagelig spiseplads, hvor familien kan samles og nyde måltiderne sammen.

Badeværelset er indbydende og veludstyret og giver dig mulighed for at slappe af efter en travl dag.

En ekstra bonus ved denne ejendom er det store værksted, der er perfekt til håndværkere og hobbyentusiaster. Værkstedet giver mulighed for at opsætte en lift, der gør det nemt at udføre vedligeholdelse og reparationer på familiens bil. Det er en fantastisk mulighed for at udleve dine kreative projekter og have din egen personlige arbejdsplads.

Ejendommen ligger i et dejligt område og giver dig fred og ro væk fra byens larm. Den tilhørende have tilbyder dig også et behageligt udendørsområde, hvor du kan nyde naturen og skabe vidunderlige minder med familie og venner.

Hvis du leder efter et hjem med masser af potentiale og muligheder, er Føltvedvej 1 det perfekte valg. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en fremvisning og opleve denne fantastiske ejendom med egne øjne. Vi ser frem til at byde dig velkommen hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Føltvedvej 1 , 9352 Dybvad765.000 kr.5.276 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.164 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 115 ㎡Grund: 1372 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2023-07-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x