Egevej 7, 9370 Hals

9370 egevej 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Egevej 7, 9370 Hals

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/7 – klik på billede –

CHARMERENDE SOMMERHUS, ANNEKS OG SKØN NATURGRUND – tæt på strand

Du overser aldrig en årstid, for du er omgivet af den, når du slapper af i sommerhuset – der har en rigtig fin og lidt utraditionel kvadratmeterfordeling. Fristedet ligger helt ualmindelig godt; den kuperede naturgrund er ugenert, nem og har en fin størrelse, og så er der slentreafstand til stranden i Bisnap.

Huset er lyst og charmerende, det er indrettet med personlighed og blik for fine detaljer, og så fordeler kvadratmeterne sig på et hovedhus med entré, der også fungerer som fint bryggers, et godt køkkenalrum med ovenlys, godt køkkeninventar, brændeovn og udgang til den hævede og afskærmede terrasse, lyst soveværelse med fin skabsplads og adgang til et lyst og tidssvarende badeværelse. Synlige bjælker, tidssvarende materialer og masser af naturligt lys i alle rum. Og så er der annekset… Et hyggeligt og velindrettet lille træhus med overdækket terrasse, hyggelig stue, soveværelse og et fint badeværelse. Husene er i fin stand – og der er masser af mulighed for at holde ferie sammen på tværs af generationer. Sol på den store terrasse – og på resten af grunden, der indbyder til leg og eventyr i børnehøjde. Fine udhuse – det ene kan evt. bruges som brændeskur, men i det andet er der god plads til små hyggelige fritidsprojekter. 400 meter til stranden – få minutters forventningsfyldt gang….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Egevej 7, 9370 Hals1.495.000 kr.12.386 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.664 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 80 ㎡Grund: 1056 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1966

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x