Uggerbyvej 6, 9850 Hirtshals

Åbyen, uggerbyvej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rødstensvilla i Åbyen

Hyggelig rødstensvilla med udnyttet 1. sal og et samlet boligareal på ialt 124 kvm. hvortil kommer 45 kvm. kælder med egen indgang. Endvidere er der 35 kvm. træ-garage samt udhus i haven.

Beliggende på en 996 kvm. stor grund med helt lukket sydvendt have, drivhus og sydvendt terrasse. Kort afstand til skole, børnehave, idrætshal, strand, klitplantage og motorvejsforbindelse mod Hjørring og Ålborg.

Villaen, der er opført i 1955, har sortmalet eternittag, termovinduer, træ- og panellofter, hulmursisoleret og opvarmes ved oliefyr med fritstående tank samt el-radiatorer på 1. sal.

Indeholder: entré, køkken med spiseplads, lyst badeværelse med klinkegulv, gulvvarme og kar med håndbruse, opholdsstue med trægulv og udgang til sydvendt udestue hvorfra der er videre udgang til terrasse og have.
Fra stuen er der tillige trappe til 1. sal indrettet med: meget stort værelse og soveværelse med faste skabe og separat toilet.
Kælder, med egen indgang, indeholder: vaskerum og 2 disponible rum.

Her er muligheden for at bo i en solidt bygget villa til en lav husleje!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Uggerbyvej 6, 9850 Hirtshals385.000 kr.2.636 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.360 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 124 ㎡Grund: 996 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1955

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x