Gustav Zimmersvej 25A, 9430 Vadum

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende og velholdt 80’er rækkehus

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/8 – klik på billede –

På Gustav Zimmersvej finder du dette skønne rækkehus fra 1988. Rækkehuset er lyst og velholdt. Foruden en dejlig have med plads til at børnene kan boltre sig, bliver du indenfor budt velkommen af en lys og indbydende entré. Herfra får du adgang til et af husets tre værelser samt boligens store og lyse badeværelse med brusekabine.

Viderefrem finder man boligens stue. Her er atter lyst og plads til både spisebord og hyggeligt tv-hjørne. Fra stuen kan man tilgå boligens to sidste værelser. Derudover kan man også tilgå boligens køkken. Køkkenet har god bordplads samt plads til endnu en spiseplads. Fra stuen og køkkenet er der direkte udgang til den vestvendte have og dejlig terrasse.
Yderligere kan boligen byde på et bryggers med vaskemaskine og god opbevarings- og skabsplads.

Udenfor boligen finder du en sammenbygget carport og skur, der sørger for at bilen kan holde i tørvejr og at man let kan opbevare haveredskaber, cykler mv.

Som beboer i Nørhalne har man gode muligheder for at dyrke foreningslivet, bl.a. gennem kunstforeningen og idrætsforeningen, hvor man afholder fodboldturneringen Nørhalne Cup. Byen er velbeliggende med kort til både Aalborg, Aalborg Lufthavn samt Aabybro og Blokhus. Dermed er der kort til kulturarrangementer, byliv og handel, ferie- og arbejdsture samt strandture. I Nørhalne er der skolegang op til 6. klasse, mens der også er gode muligheder for børnepasning i daginstitutioner….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gustav Zimmersvej 25A , 9430 Vadum995.000 kr.10.322 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.528 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 95 ㎡Grund: 405 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1988