Solbakken 10, 9600 Aars

9600 solbakken 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende og bynær murermestervilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/7 – klik på billede –

I ét af byens rolige og centrale kvarterer, kan I nu flytte ind i denne skønne og særdeles charmerende murermestervilla.

Huset er placeret sidst på den blinde vej, hvorfra I øvrigt har 500 meter til indkøb og kort afstand til til skole, gymnasie, kulturinstitutioner, idrætsfaciliteter mv.

Murermestervillaen præsenterer sig rigtig flot med et stærkt betonstenstag. Til boligen er der også en god carport m/ integreret skur samt et ekstra udhus. Den vestvendte have er lukket og har et plæneareal, stor fliseterrasse og delvis overdækning. Indvendigt er der løbende moderniseret og huset står nu klar til de næste heldige ejere.

Boligen er indrettet med en god entré med garderobeskab, dejligt badeværelse med badekar. Videre indgang til den skønne stue i åben forbindelse med det nydelige køkken. I den ene ende er der fransk dør til kontor/stue og i den anden er der opholdsstue med skibsplanker, gulvvarme og god vinduespartier og terrassedør til haven. Der er desuden et ekstra disponibelt rum, evt. opbevaring eller viktualierum.

På 1. sal får I 3 gode værelser, det ene var tidligere opdelt i 2. Dertil kommer endnu et badeværelse. Pladsen er udnyttet optimalt og der er lavet gode skabsløsninger.

Kælderen er med egen indgang og er anvendelig til mange formål med sine gode disponible rum samt vaskerum. Der er desuden egen indgang.

Hvis I ønsker at bo i charmerende og indbydende villa på en central og rolig beliggenhed i Aars, så skal I se Solbakken 10! Og vi glæder os til at vise jer rundt her.

Book en fremvisning på 98 62 24 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solbakken 10, 9600 Aars1.745.000 kr.9.614 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.783 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 156 ㎡Grund: 742 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1950

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x