Skyttevej 14, 6510 Gram

6510 skyttevej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Her får du en bolig med en funktionel planløsning tæt på Gram Slot.

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/8 – klik på billede –

I attraktivt boligkvarter nær Gram Slot får du her et solidt og velindrettet hus på 84 m². Der er tilhørende funktionel kælder på 50 m². Der er endvidere en god stor træcarport med hobbyrum på 43 m².
Boligen er indrettet med entré/fordelingsgang med trappenedgang til kælderen. Der er adgang til badeværelse med klinker og pænt inventar. Desuden er der et spisekøkken med pænt lyst inventar fra 2017. Stort soveværelse med indbygget skabsvæg og trægulv, samt endnu et værelse med gulvtæppe. Rummelig stue med god plads til at indrette sig med både sofaarrangement samt spiseplads.
Kælderen er særdeles velindrettet og rummelig, her er et godt bryggers med god plads til vaskemiljø, samt viktualierum og to gode disponible rum. Kælderen har såvel adgang inde fra huset og udefra.
Villaen er beliggende i Slotsbyen Gram med kort afstand til centrum. Gram er en hyggelig by der byder på forskellige muligheder, du kan bl.a. tage nogle dejlige gå- og løbeture. Derudover har byen sit eget slot, Gram Slot, hvor der afholdes forskellige aktiviteter og hvor den smukke natur kan nydes. Byen har sin egen skole, børnehave, fritidscenter og indkøbsmulighed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skyttevej 14 , 6510 Gram645.000 kr.5.956 kr/㎡Ejer Udgifter: 896 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 84 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 2022-01-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x