Lyneborggade 2 4-th, 2300 København S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lys og moderne 3 værelses hjørnelejlighed med skønne charmerende detaljer øverst beliggende i foreningen.

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/8 – klik på billede –

Velkommen indenfor i denne charmerende hjørnelejlighed, som fremstår velholdt og indflytningsklar. Lejligheden har fornyeligt fået udskiftet vinduer i 2019 til 2-lags energiruder hele vejen rundt, som giver den i forvejen lyse lejlighed, et endnu bedre isoleringsniveau og gennemlys.

Lejligheden indeholder bl.a.:

– Fint renoveret og åbent køkken i forlængelse af entréen med kig til gården
– Stort badeværelse med separat bruseniche
– Walk-in / kontor
– Stort soveværelse med fin plads til både dobbeltseng og stort skab

Her er desuden flotte plankegulve og masser af charme og der kan nemt laves et ekstra soveværelse, såfremt behovet er der. Lejligheden fornemmes yderst privat, da man både ligger øverst i foreningen og på hjørnet.

Ejendommen:
Velholdt ejerforeningen med styr på tingene. Taget og faldstammerne er begge renoverede og gården fremstår yderst velholdt og solrig.
Her er et virkelig skønt gårdmiljø med alt, hvad man kan ønske sig; terrasser med borde og bænke, legeplads og græsplæne. Brugsret til eget loftsrum og kælderrum.

Området:
Central beliggenhed i starten af Amager på det attraktive Amagerbro; Beliggende på en stille gade, men tæt på alt; cafeer, kaffebarer, indkøb, Metro også naturligvis det attraktive Amager Strandpark, som kan nås på en kort cykeltur. På bare 10 minutter på cykel, står man desuden på Kgs. Nytorv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lyneborggade 2 4-th, 2300 København S3.795.000 kr.49.934 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.862 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 76 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1902