Agervej 6, 6862 Tistrup

6862 agervej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sjælden udbudt smuk villa

I denne 315 m2 store fuldmurede villa fra 2004 finder du en fin balance mellem charme og moderne komfort. Denne unikke villa er bygget med kvalitetsmaterialer, med mange håndværksmæssige detaljer.

Villaen ligger på Agervej 6 i Tistrup, i et lukket villakvarter tæt på skole og daginstitution, og tæt på byskov og smuk natur.

Villaen er beliggende på en godt 1000 m2 stor grund med en smuk velanlagt have og flot orangeri bygget i samme stil som villaen. Der er automatisk sprinklersystem til havevanding.

De røde facader med gesimser, det mørke valmtag og de hvide sprossedelte vinduer falder smukt ind i omgivelserne.

Boligens mange kvadratmeter er fordelt på to plan, og samtlige af villaens 6 værelser har indbyggede skabe.
Stueetagen byder på et stort lyst køkken/alrum der er husets hjerte, og derudover er der en hyggelig stue, og yderligere fire værelser, to badeværelser, hall med smuk trappe til førstesal og en praktisk baggang. Det ene badeværelse har spabad, og har adgang direkte fra forældresoveværelset. Herudover er der teknik/vaskerum, en integreret garage med brandtrappe til 1 sals repos.

Når du åbner de dobbelte terrassedøre i køkken og stue kan du nyde solen i fulde drag på den skønne terrasse i husets vinkel. Den vender mod sydvest, hvilket giver optimalt sollys og hygge. Når temperaturerne ikke helt er til måltider under åben himmel, kan de nydes i det flotte orangeri.

På første salen er der 2 værelser og en stor stue. Værelserne her er store og oplagte til teenagere, hvor den store stue evt. kan indrettes med bløde sofaer og stort biograflærred. Dem der er så heldige at bo heroppe, har naturligvis også adgang til eget badeværelse.

Villaen har en smukt anlagt have med spændende beplantning, og har egen privat godkendt vandboring til havevanding, vindues- og bilvask mm.

Leder du efter et moderne og samtidig super charmerende hus i en hyggelig landsby med skole, daginstitution, et godt foreningsliv og gode muligheder for daglige indkøb. Så indstil søgningen her og bestil en fremvisning hos EDC….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agervej 6 , 6862 Tistrup3.495.000 kr.10.701 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.150 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 315 ㎡Grund: 1087 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 2004Sidste tilstandrapport er fra: 2006-12-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x