Ellemosevej 7, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Tæt på alt det nødvendige i hverdagen!

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/9 – klik på billede –

Er det Jeres drøm at bo centralt i Hadsten, hvor alt der er nødvendigt for at få hverdagen til at gå op, er indenfor kort gåafstand? Så skal I helt sikkert bo her på Ellemosevej 7!

Her får I nemlig en rigtig fin bolig på 138 kvm og med en meget anvendelig kælder på 138 kvm, hvor der er god plads til hobbyrum eller teenageafdeling. Men pas på, de bliver nok svære at komme af med igen, hvis de først får lov at indrette sig her.

Stueplan er renoveret gennem de seneste par år, med bl.a. nyt køkken, som binder køkkenet og stuen rigtig godt sammen. I stueplan findes også 3 rigtig gode værelser samt 2 badeværelser. Fra alrummet er her udgang til en skøn træterrasse, hvor man kan sidde helt ugenert og nyde solen!

Nuværende ejer af huset har gjort klar til at kunne opsætte et køkken i kælderen samt lavet klar til et godt badeværelser, hvor blot de sidste detaljer mangler. Resten af kælderen er indrettet med nogle gode disponible rum samt et godt bryggers, hvor hele familiens vasketøj nemt kan gemmes af vejen.

Husets have har god plads til trampolin eller boldspil for familiens mindste! Foran huset er der god plads til at holde familiens køretøjer.

Boligen er beliggende tæt på Byskoven, Hadsten Skole, børnehave, vuggestue, Favrskov Gymnasium, togstationen samt Hadsten midtby. Ja huset ligger tæt på alt det nødvendige i hverdagen.

Boligen er helt sikkert et kig værd, så giv os et kald på 86983600, hvis du ønsker mere information eller en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ellemosevej 7 , 8370 Hadsten2.395.000 kr.12.396 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.702 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 138 ㎡Grund: 719 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1965