Gordonhaven 2, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Gennemrenoveret villa med gode detaljer!

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/9 – klik på billede –

Selv om dåbsattesten her på Gordonhaven 2 siger 1974, skal du ikke lade snyde til at tro, at der her er tale om en klassisk 70er-bolig. Sælger har nemlig gennemrenoveret huset, så det i dag står helt nutidigt, både i materialevalg og indretning. Der er en god rød tråd gennem hele huset i valg af materialre, og der er valgt nogle virkelig gode løsninger, bl.a. med gulvvarme i hele huset samt Philips Hue-pærer over alt med undtagelse af det lille badeværelse. Der er ovenlysvinduer, som giver rigtig meget til det skønne køkken-alrum, der er i åben forbindelse med stuen. Derudover indeholder boligen 3 værelser af rigtig god størrelse og 2 badeværelser, hvoraf det ene nok snare kan betragtes som et wellness-rum.

Skal du holde stor fest, eller har du teenage børn, som gerne vil have sin egen afdeling til gaming eller lignende, så er der rig mulighed herfor i den tidligere garage, der i dag er indrettet til ovenstående – et virkeligt dejligt rum med mange anvendelsesmuligheder.

Endvidere er der også et rigtig fint udhus, som kan benyttes til såvel opbevaring som “legehus”.
Der er flot belægning om huset, og her vil man hele dagen nemt kunne finde et sted med læ og sol. Der er også en regulær græsplæne til børnenes trampolin eller boldspil.

Vi befinder os i et godt villakvarter i Hadsten by. Herfra er ikke langt til hverken institutioner, indkøb eller byens station, hvorfra du hurtigt er bl.a. i Aarhus. Vil du hellere tage bilen, ja så er der kun få km. til E45.

Tøv ikke med at bestille en fremvisning af denne dejlige bolig allerede i dag, det vil du ikke komme til at fortryde!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gordonhaven 2 , 8370 Hadsten3.395.000 kr.18.376 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.717 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 168 ㎡Grund: 904 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974