Holmelundsvej 15, 8382 Hinnerup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn murermestervilla i populære Søften!

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/9 – klik på billede –

Er du som så mange andre faldet for Søften? Søften er nærtliggende alt, hvad hjertet begærer. Alt lige fra kort afstand til Aarhus Centrum til den nemme adgang til E45 samt gode indkøbsmuligheder. Søften har desuden egen skole og et stort udvalg af fritidsaktiviteter.

Den skønne murermestervilla på Holmelundsvej 15, råder over 146 m² bolig. Villaen fremstår velholdt og med mange muligheder for at indrette sig. Huset er beliggende højt med dejligt udsigt ud over Søften og med god afstand til vejen.

Indretningen er spændende for dig, som drømmer om et hjem med massere af charme og sjæl, der danner rammerne om et hjem med personlighed. Boligen er indrettet i 3 plan med et badeværelse på hvert plan. I stueplan findes: entre, hvorfra der er adgang til et fint badeværelse, stort køkken-alrum og stue med plads til mange gæster. Det skal desuden nævnes at i stueplan er der en dejlig havestue, som fungerer som en skøn spisestue med massere af lys. I stueplan findes også to gode værelser med gulvvarme.

Kælderplan er med en god højde og består af flere disponible rum, hvoraf der i dag er indrettet fitnessrum og viktualierum. Desuden godt med vaskefaciliteter og et dejligt badeværelse. Her er rig plads til kreative projekter, hjemmekontor eller lignende.

Bevæger vi os op på 1. etage, så er der her et stort repos, hvor der er mulighed for at etablere et ekstra værelse, derudover et stort soveværelse med dertilhørende badeværelse og en fin altan mod vest, så man kan nyde aftenssolen og solnedgang fra soveværelset.

Udenfor findes en meget idyllisk have, hvor der er en masse skønne kroge, hvor man nemt vil kunne finde læ eller en solrig plet på de varme sommerdage. Haven er opdelt i flere afsnit, hvor det gør det nemt for hele familien at være samlet. Alt lige fra en mulig fodboldbane til skønne frugttræer.

Foruden villaen findes der også et stort udhus, hvor der er mulighed for at bilen kan holde i tørvejr samt plads til opmagasinering og en værkstedsplads.

Har du et ønske om at finde en stor bolig i Søften, til en fornuftig pris, så er det Holmelundsvej 15, som du skal tage et kig på!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holmelundsvej 15 , 8382 Hinnerup2.795.000 kr.24.053 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.729 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 146 ㎡Grund: 1376 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1946Sidste tilstandrapport er fra: 2023-08-24 check den her

Holmelundsvej 15, 8382 Hinnerup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

DEJLIG MURERMESTERVILLA MED UDSIGT OVER SØFTEN

Søften er de seneste år næsten vokset helt sammen med nabobyen Hinnerup og er i dag en del af det eftertragtede bybillede for børnefamilierne, der er vokset ud af Aarhus og drømmer om større armbevægelser og friskere luft. Her udbyder vi nu Holmelundsvej 15, hvor en murermestervilla i flot stil hører hjemme. Planløsningen er god for jer med større børn, for kælderen er genial til teenageren, mens førstesalen også næsten er sin egen afdeling til forældrene med pladsbehov.Den røde murstensfacade med de hvide rammer omkring de sprossede vinduer er et klassisk billede på murermestervillaer fra 40erne, hvor denne ledsages af en grøn have fuld af hyggekroge. Selve ejendommen er godt tilbagetrukket fra den lille grusvej, hvor en bred indkørsel er perfekt til et eller to køretøjer. Terrassearealerne strækker sig omkring det meste af huset til fornøjelse for hele familien, som altså kan samles i de solrige timer og nyde udsigten over Søftens hustage med naturen omkring sig.Indenfor er opholdsarealerne samlet i stueplan, hvor et stort disponibelt rum, stue, køkken og udestue naturligt hænger sammen i ejendommens fulde længde. Hertil kommer entré, toilet og et værelse, mens trapper forbinder etagen med både førstesal og kælderplan. Førstesalen er som nævnt fuldt funktionel som sin egen afdeling, for den store repos giver adgang til værelse med badeværelse samt en hems oppe under tagryggen. Ligeledes er kælderen velfungerende, og her er ligeledes badeværelse samt vaskerum, et stort disponibelt rum i boligstandard og egen indgang.Huset er gennemgående i flot og velholdt stand med masser af hvide overflader og et skønt lysindfald – lige til at flytte ind i og som en skøn ramme for hverdagen.Denne perle af en ejendom skal findes i et super attraktivt kvarter i gåafstand fra Søftens mange tilbud med bl.a. Rema 1000, Præstemarkskolen og Favrskovs største fodboldklub. Der er bare tre kilometer til selve Hinnerup og endnu kortere til motorvej, mens selve Aarhus C skal findes bare 20 minutters kørsel fra matriklen.Kom med og oplev, hvordan Holmelundsvej 15 kan være overskriften for jeres næste boligkapitel….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holmelundsvej 15, 8382 Hinnerup2.998.000 kr.16.857 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.898 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 146 ㎡Grund: 1376 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1946