Kongsvang Allé 16 0-tv, 8000 Aarhus C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

HØJ stuelejighed med altan

Område:
Beliggenheden ved Kongsvang er attraktiv af flere grunde. Først og fremmet har du både det centrale Århus og populære Frederiksbjerg indenfor gåafstand og samtidig har du let adgang til naturen. Det kan være en cykeltur om Brabrandsøen, en gåtur i Marselis Kvarteret og Havreballe Skov eller en smuttur til Tivoli Friheden og Marselisborg Lystbådehavn. Desuden skal nævnes at man med en beliggenhed på Kongsvangs Allé hurtigt kan komme på omfartsvejene, uden at skulle igennem den tætte trafik i midtbyen.

Ejerforeningen:
Ejerforeningen består af fire opgange og er utrolig veldrevet. Her kan nævnes en vedligeholdelsesplan, så der løbende renoveres på ejendommen fra 1939. Bl.a. er taget på ejendommen skiftet i 2021. I ejendommene findes fine fællesfaciliteter, herunder vaske- og tørrerum, cykelkælder samt tremmerum til lejlighederne. Bag ejendommen findes et stort, åbent, grønt område, hvor der er mulighed for at spille bold eller bare samles til en hyggelig stund med vennerne.

Lejligheden:
Den høje stuelejlighed har en virkelig god udnyttelse af kvadratmeterne, som gør, at både parret, den lille familie, eller dem, som ønsker at dele lejligheden, vil finde den interessant. Du bydes velkommen i praktisk entré, hvor der er installeret en vaskesøjle. Fra entréen er adgang til de fleste af lejlighedens rum. Køkkenet er med god opbevarings- og bordplads samt alt i hårde hvidevarer inkl. en opvaskemaskine. Soveværelset har en god størrelse, så der er god mulighed for både opbevaring og soveplads. Badeværelset er i tidsløse materialer og med separat bruseplads. Mod gården findes stuen samt ekstra værelse – dette er delt i to, så der er mulighed for at lave en mindre kontorplads og samtidig have et fx børne-, gæste- eller kreaværelse. Stuen er utrolig rummelig og lys med god loftshøjde og fine stuklofter. Ydermere store vinduespartier og en vestvendt altan, hvor sommeraftenerne kan nydes….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kongsvang Allé 16 0-tv, 8000 Aarhus C2.750.000 kr.34.375 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.285 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 80 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1939