Nørrebred 37, 2625 Vallensbæk

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Meget flot vinkelvilla på Nørrebred

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/9 – klik på billede –

I det meget attraktive Vallensbæk nord – på Nørrebred udbydes en helt usædvanligt velholdt Vinkelvilla på 182 kvm. med integrert carport og tag fra 2005. Huset er ved opførelsen præmieret af Vallensbæk kommune og huset har kun haft 2 ejere. Nuværende ejer har boet i huset fra 1989 og har i den grad har vedligeholdt ejendommen så den fremtræder ualmindeligt flot.

* Super flot tilstandsrapport
* Vinduer fra 2001
* 2 badeværelser 2007
* nyt fyr 2020 – området er udlagt til fjernvarme.
* ny terrasse 2011

Huset har en virkelig god indretning. Fra integreret carport går man ind i en pæn forstue med gæstetoilet med brus. Dejlig spisestue der ligger direkte op af det velindrettede spisekøkken. Smuk opholdsstue med indbygget brændeovnsindsats. Pragtfuld udestue med fast tag så den ikke bliver ulidelig varm om sommeren. Fra udestuen er der udgang til flot terrasse og til en af områdets flotteste haver. 3 gode soveværelser og lyst badeværelse med både kar og bruseniche.
Pt. har det rummelige fyrrum/bryggers indgang fra carporten, men hvis man ønsker det kan der etableres direkte indgang til fyrrummet/bryggerset fra køkkenet.

Her får man en virkelig dejlig villa i et meget attraktivt område.

Området: Nørrebred er beliggende i det meget attraktive Vallensbæk nord. Her ligger bl.a. den gode Pilehaveskole tæt på huset, ligesom der er mange gode institutioner. Uanset, hvor man arbejder er infrastrukturen og adgangen til motorvejsnettet nem. Man har stort supermarked i behagelig nærhed af huset for slet ikke at nævne de skønne rekreative områder ved Tueholm Søen, Bjerget og Vallensbæk mose. Er man til sejlsport eller en gå-tur langs vandet kommer man til Vallensbæk havn på en ca. 15 minutters cykeltur. Skal man med S-tog til København ligger stationen ca. 2 km. fra huset, samme afstand har man til stort indkøbscenter med 4 supermarkeder og mange andre gode forretninger….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørrebred 37 , 2625 Vallensbæk4.698.000 kr.25.110 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.098 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 182 ㎡Grund: 869 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1971