Hedevej 9, 2680 Solrød Strand

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Smukkeste panoramaudsigt over Køge Bugt

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/9 – klik på billede –

Drømmer du om at vågne op til duften af saltvand og synet af solens stråler, der reflekteres i Køge Bugt? Så er chancen her for at erhverve dit helt eget arkitekttegnede hus i absolut bølgeplettet førsterække ved vandet.

Beliggenheden er magisk – under 400 meter fra Solrød Centers pulserende byliv og alligevel helt privat, afskærmet og med direkte adgang til stranden.

Huset ligger på en 1.438 m2 stor og charmerende grund, der via en hyggelig gangbro krydser Solrød Bæk og ender helt ud til vandet og den imponerende kystlinje. Herfra har man et betagende udsyn over Køge Bugt mod Københavns glitrende lyshav. Mod syd anes Stevns Klints hvide kridtklinter i horisonten.

En stor kvalitet ved huset er, at der er to haver – én mod vandet og én bagved huset. Det giver masser af muligheder for ophold, leg og aktiviteter samt sol hele dagen.

Huset er tegnet, så det optimale lysindfald og den fantastiske udsigt udnyttes bedst muligt. Ovenpå er der således indrettet en rummelig stue med loft til kip og store vinduespartier mod vandet. Fra stuen ud mod øst er der adgang til en stor oval altan med plads til at nyde den smukke solopgang.

I stueetagen byder et lyst køkken-alrum på masser af plads til både madlavning, hygge og socialt samvær. Herfra er der adgang til forhaven og med flere små terasser ender man direkte med sand mellem tærerne i en privat lille klit.

Et soveværelse med eget badeværelse samt endnu et gæstetoilet kompletterer boligens indretning. Udover selve hovedhuset er der et sammenbygget annex hvor ydereligere 3 værelser samt et badeværelse findes.

I baghaven findes både en stor træterrasse med udendørs spa og en separat sommerbar.

Absolut førsteklasses beliggenhed kun et stenkast fra Solrød Centers mange aktiviteter og faciliteter.

Kort sagt et hus i absolut særklasse for den kræsne familie, der vil bo luksuriøst, smukt og alligevel helt naturnært – midt i det hele og alligevel helt for sig selv.

Solrød Strand ligger kun 30 minutter fra København og har både en s-togslinje med direkte tog samt en motorvej.

Ring og aftal allerede i dag et besøg på tlf. 40307111, så du kan opleve husets kvaliteter og enestående beliggenhed. Du vil ikke fortryde!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hedevej 9 , 2680 Solrød Strand12.000.000 kr.84.211 kr/㎡Ejer Udgifter: 9.827 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 135 ㎡Grund: 1438 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1998