Bygaden 14, 9430 Vadum

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Bygaden 14, Nørhalne, 9430 Vadum

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/9 – klik på billede –

Velkommen til Bygaden 14! En skøn villa med stor grøn have, dejlig terrasse og rummelighed

Du bydes velkommen i entréen, hvor der er god plads til sko- og overtøj. Herfra er der videre forløb ind i køkkenet, hvor du også finder trappeforløbet op til 1. salen. Køkkenet er i skønne lyse materialer, hvor du ikke går ned på skabsplads. Her er der også plads til et spisebord, hvor morgenmaden kan nydes inden dagen starter. Fra køkkenet kommer du ind i husets store stue, hvor der både er mulighed for god spiseplads og et hyggeligt sofahjørne med tv og familienærvær. Her er der udgang til den skønne flisebelagte terrasse og fantastiske have, hvor der er vidunderligt med plads til grillhygge, afslapning og leg.

Følg med op på 1 salen, hvor du finder 3 gode værelser. Værelserne er store og lyse, hvor der i huset største værelser er udgang til egen altan. Desuden finder du også et badeværelse på førstesalen.
Sidst men ikke mindst hører der også en god indbygget garage med til boligen, hvor der er godt med plads til opbevaring mm.
Villaen har en fantastisk placering i Nørhalne, hvor der er passende afstand fra storbyens larm, men der er alligevel ikke langt, hvis du har brug for at pendle. Nørhalne byder på et skønt lille bysamfund, samt alt det som en børnefamilie har brug for i hverdagen. Her er gode fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder, kort afstand til god skole og dejlige pasningsordninger – og så er der en skøn, fredelig og tryg stemning i byens hyggelige gader.

Lyder dette som dit nye hjem så ring til 98 24 27 50, og book en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bygaden 14 , 9430 Vadum695.000 kr.4.998 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.468 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 134 ㎡Grund: 633 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900