Sct Hansvej 62, 6261 Bredebro

6261 sct hansvej 62 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Solidt og velbeliggende hus i Bredebro der trænger til at blive frisket op

Huset fremstår solidt og med en god planløsning til en børnefamilie. I får soveværelse, to børneværelser og yderligere et værelse til kontor. Her er både badeværelse og ekstra toilet. Spisekøkkenet ligger meget praktisk med dør til bryggerset, der har egen ind- og udgang, og med væg op ad opholdsområdet med to stuer i åben forbindelse og med flere fine indretningsmuligheder. Fra stuen er der en skøn grøn udsigt. Huset er rummeligt og kan blive en skøn bolig efter en moderniseringsrunde.

Grunden er med sine 978 kvadratmeter dejligt stor. Her er både æbletræer og et par høje kastanjetræer, så I får en have med højde og karakter. Terrassen er sydvestvendt og ligger godt i læ takket være vinklen på huset og den ekstra læmur med vinranke, der sørger for at gøre terrassehyggen komplet. Der er også garage med depot på grunden og god plads i den lange indkørsel til flere biler.

Huset ligger for enden ad en lukket vej i et fredeligt og roligt kvarter i Bredebro. Der er marker og åbent land lige ved huset, så det er nemt at komme ud på en afslappende gåtur alene eller i selskab med en trofast hund. Der er også nemme afstande til alt det, man skal bruge i hverdagen. Børnene kan benytte stisystemet, når de skal i skole eller til sport, ligesom dagligvareindkøb kan foretages på cykel. Der er naturligvis også pasningsmuligheder i nærheden. Togstationen ligger også i kort afstand, og det samme gør Nationalpark Vadehavet og den tyske grænse, som det tager blot 15-20 minutter at køre til….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sct Hansvej 62 , 6261 Bredebro745.000 kr.4.299 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.340 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 168 ㎡Grund: 978 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x